LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Kultur

  Kultur i London

  Kultur i London

  London er et af Europas største centre for kultur, og byen har en stort set uudtømmelig kilde af kulturelle tilbud: teater, opera, koncerter, kunst, film, sightseeing og meget mere. Kort sagt er byen spækket med kultur, og der er med garanti noget for enhver smag. Her følger en miniguide over nogle af Londons mest spændende museer.

   

  British Museum – fortidens kunstskatte

  Et af Europas største kunstmuseer er British Museum, grundlagt i London af Sir Hans Sloane i 1753. Museet har siden 1753 akkumuleret en enorm mængde kunst og kulturskatte – i dag rummer museet ca. 4 mio. genstande! Nogle af museet mest interessante skatte er rosettestenen, der gjorde det muligt at tyde hieroglyfferne, parthenonfriserne fra det gamle Parthenontempel i Athen og det egyptiske skulpturgalleri komplet med mumier af de gamle egyptiske faraoer.

   

  Globe Theatre – Shakespeares gamle teater

  Syd for Themsen ligger Globe Theatre, der er en rekonstruktion af et berømt 1500-tals teater, hvor William Shakespeares stykker blev uropført. Teatret brændte i 1613, men blev i 1997 rekonstrueret, og bruges i dag primært til opførsel af Shakespeares stykker. Se mere om oplevelser i London.

   

  Få indblik i 1.og 2.verdenskrig på Imperial War Museum

  Imperial War Museum er et krigsmuseum med meget flotte udstillinger. Man har for eksempel søgt genskabt en scene fra 1.verdenskrig komplet med mudder og rotter. Der er også scener fra 2.verdenskrig, for eksempel en rekonstrueret scene fra London under blitzkrigen.

   

  Interaktiv rejse i musikkens verden

  Interesserer man sig for musik, kan man få en spændende oplevelse i Rock Circus på Piccadilly Circus. Her kan man få en guidet tour igennem musikkens forskellige stilperioder. Der hører et par høretelefoner med på turen, så man selv kan høre, hvad det drejer sig om.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik