LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  København–London

  København–London

  København–London på en time!

  London er Europas største metropol med op imod 13 mio. indbyggere og masser af kulturtilbud. Oplev Big Ben, Buckingham Palace, kultur og shopping i den traditionsrige by London! SAS flyver dig København–London på godt en time, og du lander i hovedlufthavnen Heathrow, hvorfra der er gode forbindelser ind til London centrum.

   

  London – en historisk og moderne by

  Londons historie strækker sig langt tilbage, og byen er stadig fyldt med traditionsrige bygninger og steder. Big Ben, Tower of London, Buckingham Palace og Sct. Paul’s Cathedral er bare nogle af de mange historiske seværdigheder, som London er hjem for. Men London er også en moderne by med spændende ny arkitektur og en hastig udvikling. Docklands ved Themsen i det østlige London, er et af byens nye interessante områder. Her skyder både skyskrabere, luksuslejligheder og kulturinstitutioner op med imponerende hastighed. Det er også her Tate Modern ligger – byens mest berømte museum for nutidskunst.

   

  Shopping i London

  London er en fantastisk by at shoppe i – her finder du alt, hvad hjertet begærer lige fra internationale mærker til det skæve og finurlige. Læg vejen forbi det legendariske stormagasin Harrods – her finder man luksuriøs shopping i flere etager, og alene fødevareafdelingen er bestemt et besøg værd. Er du til mere uformel shopping, er Soho et godt område. Her ligger en masse små, skæve specialbutikker, der sælger alt mellem himmel og jord.

   

  København–London – let og bekvemt med SAS

  SAS flyver dig København-London på godt 1 time, og gør desuden din rejse let og bekvem fra check-in til ankomst. Særlige SAS-fordele betyder, at du kan checke ind online hjemmefra, så du undgår at stå i kø i lufthavnen, du kan gratis medbringe op til 23 kg. bagage og rejser du med børn, kan du gratis tage barnevogn med, og vi forsøger så vidt muligt at lade børnefamilier gå ombord først. Book din rejse København-London på sas.dk i dag, så er du godt på vej!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik