LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly til London

  ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL LONDON: 23 KG BAGAGE PÅ SAS GO, SÆDEVALG OG MEGET MERE…

  Det tager ca. 2 timer at flyve til London fra København, og selvom det ikke er længe, kan vi gode lide, at du har det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord, og dagens avis giver vi dig muligheden for at downloade i vores App – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. Faktisk er det meste inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til London. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te
  • Op til 90% børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme i kalenderen herover, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til London direkte på mobilen. 

   

  HELT OP TIL 6 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL HEATHROW

  Vi flyver til lufthavnen Heathrow (LHR) i London både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine London-planer. Vælg mellem op til hele 6 daglige afgange til Heathrow (LHR), der er Londons største lufthavn. Få praktiske informationer om Heathrow. 

   

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL LONDON – BOOK I GOD TID OG SPAR PENGE

  Du kan sagtens rejse billigt til den britiske hovedstad med os. Alt du skal gøre er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletterne til de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

   

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER – BLIV MEDLEM AF VORES FORDELSPROGRAM EUROBONUS

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere verden rundt, og dine point kan du med et snuptag omsætte til rabat på flyrejser eller bruge til shopping i vores webshop. Optjen point på din tur til London – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik