LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Transport

  Transport

  Bil

  Birmingham International Airport ligger 13 km øst for Birmingham centrum. Lufthavnen er ved A45 (Coventry Road) kun en mil fra sammenfletning 6 med M42, hvorfra der er direkte forbindelse til M1, M5, M6, M6 told og M40. Der er skilte mod lufthavnen fra både motorvejen og alle hovedveje.

  Bus

  Birmingham International Airport bliver serviceret af lokale busser. Linie 900 og 966 kører fra tidlig morgen til sen aften, inklusiv weekend og ferie. Men der er ikke natkørsel. Alle busser stopper foran terminal 1.

  Tog

  Birmingham International Airport er en af de bedst servicerede lufthavne i Storbritannien, med over 250 afgange om dagen. I dagtimerne er der 9 afgange i timen til Birmingham New Street Station (i Birmingham City Centre) og 7 til Coventry, med diverse lokale stop undervejs. Der er også mange afgange til andre stationer. Togstationen i Birmingham International Airport, ligger kun 500 meter fra passagerterminalen. Den er nem at komme til, med det gratis lufttog fra 05:15 til 02:00. Dette kører hvert andet minut, og med en rejsetid på under to minutter, kommer du hurtigt frem og tilbage. Der er i gennemsnit 9 afgange i timen mellem Birmingham International og Birmingham New Street, med en rejsetid på mellem 10 og 20 minutter. Om aftenen og i weekenderne kører busserne ikke lige så ofte. En enkeltbillet fra lufthavnen til Birmingham New Street koster £3.10.

  Taxa

  Taxaer sørger for, at du har mulighed for transport døgnet rundt, lige uden for terminalen. Hver taxa kan rumme op til 5 personer (nogle endda 6) med baggage, og er i stand til at medbringe rullestol.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik