LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Flyv København–Birmingham

  Flyv København–Birmingham

  Flyv med SAS til Birmingham

  Birmingham er en sprudlende engelsk by med en livlig musikscene og en kombination af typisk engelsk charme og en dynamisk, multikulturel stemning fra byens mange studerende. Birmingham er Englands næststørste by, efter London, og byen skorter ikke på kulturoplevelser og shoppingmuligheder. Tag med SAS til Birmingham og oplev stemningen i én af Englands mest dynamiske byer!

   

  Oplev Sct. Patrick's Day i Birmingham

  I Birmingham og området omkring Birmingham holdes traditionerne i hævd. Sct. Patrick’s Day – den årlige helligdag for den irske helgen Saint Patrick afholdes d. 17. marts. I Birmingham holdes traditionen i hævd, og hvert år går der en kæmpe parade igennem byen. Kun i Irlands hovedstad Dublin og i New York er Sct. Patrick’s Day-paraden større end i Birmingham. Sct. Patrick’s Day- fejringen er synonym med masser af festligheder, så er man i Birmingham på dette tidspunkt, får man garanteret en oplevelse ud over det sædvanlige!

   

  Tag på udflugt til Shakespeares fødeby

  Ikke ret langt fra Birmingham ligger William Shakespeares fødeby, Stratford-Upon-Avon. Byen er en historisk by ved floden Avon og er stolt af sin kulturarv som Shakespeares fødeby. I dag er byen hjemsted for Royal Shakespeare Company, som genopfører - og spreder viden om - Shakespeares stykker. Stratford-Upon-Avon er perfekt som mål for en dagsudflugt fra Birmingham. På den måde kan man kombinere Birminghams storbyliv med landsbystemning og en smag af ”Olde England”.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik