LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly til Birmingham

  Fly til Birmingham

  Inkluderet i din flybillet til Birmingham: 23 kg bagage på SAS Go, sædevalg og meget mere…

  Det tager ca. 2 timer at flyve til Birmingham fra København, og selvom det ikke er alverden, synes vi, at du skal have det ekstra godt i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord og giver dig muligheden for at downloade dagens avis i vores App – uden merbetaling, naturligvis.

  Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Birmingham. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele: 

  •    23 kg bagage inkluderet på SAS Go
  •    Sædevalg er med i prisen
  •    Online check-in
  •    Kaffe og te
  •    Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Birmingham direkte på mobilen.

  Helt op til 5 daglige flyafgange til Birmingham Lufthavn


  Vi flyver til lufthavnen Birmingham International Airport (BHX) både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner i Birmingham.

  Vælg mellem op til 5 daglige afgange til Birmingham lufthavn (BHX), der ligger kun 13 km øst for centrum af byen.

  Billige flybilletter til Birmingham – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Englands næststørste by med os. Alt du skal gøre er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingre i flybilletter til de bedste priser.

  Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus


  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse.

  Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

  Optjen point på din tur til Birmingham – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik