LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Turistinformation

  Turistinformation

  København er Danmarks hovedstad. Den ligger på Sjælland og Amager ved Øresund mellem Sverige og Danmark. København har meget hygge at byde på og er en charmerende by med spændende mennesker og miljøer.

   

  Shopping

  Byen er et shopping-eldorado, og her finder du det meste. Alt fra små boder til store kendte stormagasiner som: Magasin du Nord og Illum. Kendte "danskere" er Royal Copenhagen-porcelæn, Holmegård-krystal og Georg Jensen-sølvtøj.

   

  Mad

  Når du har handlet færdig, kan du tage en tur til havnen. Her finder du en mængde restauranter med spændende menuer, godt øl og selvfølgelig dansk smørebrød.

   

  Seværdigheder

  Tivoli, Strøget og Nyhavn er et must, når du besøger København. Derudover er byens symbol "Den lille havfrue" samt Amalienborg slot, hvor kongefamilien bor også et besøg værd. På Ny Carlsberg Glyptotek findes en flot samling af græsk, egyptisk, etruskisk og romersk kunst. Byen har en bred vifte af kulturtilbud med mange muligheder.

  I København kan du se opsætninger på Det kongelige Teater, opleve en symfonikoncert i Tivoli eller at se de pragtfulde samlinger af kunsthåndværk på Kunstindustrimuseet. Er børnene med, kan I besøge Eksperimentariet i Hellerup et stykke udenfor byen. Her kan man studere alt fra kødædende dinosaurer til den røde planet Mars. I december er julemarkedet i Tivoli et besøg værd med tusinder af lys, som lyser om kap med juletræer og stjerner.

   

  Transport

  Lufthavnsinformation (afstand til centrum er ca. 8 km)

  Taxi – Ca. 10 minutter til centrum

  Bus – Afgang ti centrum ca. hvert 5. minut

  Tog – Afgang til centrum hvert 20. minut

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik