LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Oplev

  Oplev

  Aalborg-København med SAS!

  Rejs med SAS fra Aalborg til København nemt og bekvemt. SAS har mange daglige afgange fra Aalborg, og med en rejsetid på kun 45 minutter, sparer du masser af tid. Benyt dig af SAS-fordele som online check-in hjemmefra og bagagedrop og spar yderligere tid, så du kan bruge tiden i København!

   

  Oplev hovedstaden!

  København er en rigtig storby med masser af kulturoplevelser, natteliv og shoppingmuligheder. Besøg et af Københavns mange museer – Statens Museum for Kunst, Nationalmuseet, Frihedsmuseet, Glyptoteket… Mulighederne er uendelige og der er noget både for de kunstinteresserede og historieinteresserede. De bedste shoppemuligheder findes i de små gader – i Latinerkvarteret og i området omkring Sankt Hans torv på Nørrebro kan man finde et væld af spændende og trendy butikker med design, musik og brugskunst.

   

  Brokvartererne

  København består af indre by og brokvartererne, Vesterbro, Nørrebro og Østerbro, og så naturligvis Christianshavn og Frederiksberg. Det er værd at bruge noget tid på at udforske kvartererne udenfor indre by, da de ofte byder på helt anderledes og spændende oplevelser. Brokvartererne er forskellige – Nørrebro er multietnisk og ungt, Østerbro er pænt og stiligt og Vesterbro er hipt og superdynamisk. Christianshavn er idyllisk med kanaler og caféer og er desuden også hjemsted for fristaden Christiania. Frederiksberg er en by i byen – grøn og luftig med parker og masser af butiksliv. Hvert kvarter er unikt med sine egne butikker, beboere og stemning.

   

  Grønne åndehuller

  Forår og sommer betyder udeliv i København. Københavnerne valfarter til parker og havnebade for at slappe af og nyde det gode vejr i grønne omgivelser. I indre by er Kongens Have, Fælledparken og Østre Anlæg favoritter. Her nyder tusindvis af Københavnere hver sommer sol, is og sommerstemning. Er det badevejr, så tag et smut forbi det populære havnebad på Islands Brygge eller tag toget nordpå til Charlottenlund strandpark.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik