LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Lufthavn

  Lufthavn

  Københavns Lufthavn

  Københavns Lufthavn ligger i Kastrup på Amager ca. 8 km. for Københavns centrum. Lufthavnen er den skandinaviske hovedlufthavn og desuden SAS’ hovedlufthavn. Fra Københavns Lufthavn er der direkte flyruter til ca. 140 destinationer over hele verden, og hvert år passerer over 20 mio. mennesker igennem lufthavnen. Københavns Lufthavn er altså en kæmpemæssig levende organisme, hvor mere end 20.000 ansatte hver dag forsøger at yde den bedst mulige service til lufthavnens mange rejsende.

  Kunst og arkitektur i Københavns Lufthavn

  Københavns Lufthavn er en af verdens flotteste lufthavne. Lufthavnen er indrettet med øje for god arkitektur og kvalitet, og lufthavnen er meget meget ren og rolig. I store dele af Københavns Lufthavns transitområde er gulvet belagt med smukke trægulve i stedet for det mere traditionelle valg linoleum. De smukke trægulve giver en eksklusiv følelse og en varm glød til lufthavnens stilrene design i stål og glas. Lufthavnen byder også på små kunstoverraskelser i form af skulpturer og malerier så hold øjnene åbne – der er mere at kigge på, end man skulle tro.

  Mad og shopping

  Københavns Lufthavn har et stort og indbydende shoppingområde med mange forskellige slags butikker. Udover de traditionelle tax-free-butikker, der sælger parfume og kosmetik, spiritus, slik og cigaretter, findes der bl.a. skobutikker, tøjbutikker med dansk og udenlandsk mode, legetøjsbutikker og butikker med boligtilbehør. I Københavns Lufthavns shoppingområde kan man let få brugt ventetiden på at købe lækre varer eller blot se sig omkring i de mange spændende butikker. I det store transitområde ligger der desuden også flere spisesteder, hvor man kan få stillet sin sult, inden flyet går i luften.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik