LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  AAR

  ONE WAY FRA
  København

  Fly til København

  ALTID INKLUDERET I DIN FLYBILLET TIL OG FRA KØBENHAVN

  Om du er på en kort eller lang flyvning, kan vi godt lide, at du har det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te om bord, og dagens avis giver vi dig mulighed for at downloade i vores App – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet i flybilletten
  • Sædevalg er med i prisen
  • Online check-in
  • Kaffe og te
  • Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på siden, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til eller fra København direkte på mobilen.


  FLERE END 100 DAGLIGE FLYAFGANGE TIL OG FRA KØBENHAVN

  Vi flyver til og fra Københavns Lufthavn (CPH) - vores knudepunkt i Danmark. Vi har dagligt flere hundrede flyafgange til og fra København - indenrigs som internationale. Bor du i Jylland, kan du nemt flyve til det store udland fra Billund, Aarhus eller Aalborg ved at flyve over København. Med en flyvetid på ca. 30 min. kan du hurtigt være fremme i Københavns Lufthavn, hvad enten du rejser til København for arbejde eller fornøjelse.

  Få praktisk information om København Lufthavn

  BILLIGE FLYBILLETTER TIL KØBENHAVN – BOOK I GOD TID 

  Du kan spare både tid og penge ved at flyve til København. Hvis du vil rejse billigt til København med os, anbefaler vi, at du bestiller din flybillet i god tid – på den måde kan du få fingrene i de bedste priser. Husk at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris her på siden: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

  FÅ GODE TILBUD OG RABATTER 

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere verden rundt, og dine point kan du med et snuptag omsætte til rabat på flyrejser eller bruge til shopping i vores webshop. Optjen point på din tur til København – tilmeld dig EuroBonus gratis.
  København

  På sas.dk kan du nemt finde en afgang til Københavns Lufthavn, der passer dig. Vi har op til 5 daglige afgange Århus–København, op til 9 daglige afgange Aalborg–København og op til 5 daglige afgange Billund–København.

  Nyd godt af de mange fordele, der er inkluderet i prisen, når du flyver med SAS. Check ind online, vælg dit eget sæde ombord og medbring 23 kg bagage uden beregning på SAS Go. Du kan også frit medbringe en barnevogn, og vi forsøger så vidt muligt at lade småbørnsfamilier gå ombord først.

  Skulle du have brug for at parkere din bil under rejsen, så er det muligt her på sas.dk at bestille parkering i Københavns Lufthavn.  Københavns Lufthavn

  Københavns Lufthavn ligger i Kastrup på Amager ca. 8 km. for Københavns centrum. Lufthavnen er den skandinaviske hovedlufthavn og desuden SAS’ hovedlufthavn. Fra Københavns Lufthavn er der direkte flyruter til ca. 140 destinationer over hele verden, og hvert år passerer over 20 mio. mennesker igennem lufthavnen. Københavns Lufthavn er altså en kæmpemæssig levende organisme, hvor mere end 20.000 ansatte hver dag forsøger at yde den bedst mulige service til lufthavnens mange rejsende.


  FLY AARHUS KØBENHAVN

  Har du forretninger eller familie i både øst og vest? Vi gør det nemt og bekvemt for dig at komme fra den ene ende af landet til den anden.


  Vi flyver til tiden

  SAS har flere flyafgange om dagen mellem København og Aarhus, og vi ved, at der ofte er nogen, der venter på dig i den anden ende. Derfor gør vi vores yderste for altid at flyve til tiden. SAS er i toppen blandt verdens mest punktlige flyselskaber – vi flyver efter både den store og den lille viser.


  Check ind hjemmefra

  Check ind og vælg sæde hjemmefra, sæt dig til rette med dagens avis i App'en og gratis te eller kaffe, og du er så godt som fremme. Flyveturen varer ca. 45 minutter. Søg i lavpriskalenderen her på sas.dk, og find masser af billige billetter til vores mange fly mellem København og Aarhus.

   

  Aalborg-København med SAS!

  Rejs med SAS fra Aalborg til København nemt og bekvemt. SAS har mange daglige afgange fra Aalborg, og med en rejsetid på kun 45 minutter, sparer du masser af tid. Benyt dig af SAS-fordele som online check-in hjemmefra og bagagedrop og spar yderligere tid, så du kan bruge tiden i København!

   

  Transport

  Lufthavnsinformation (afstand til centrum er ca. 8 km)

  Taxi – Ca. 10 minutter til centrum

  Bus – Afgang ti centrum ca. hvert 5. minut

  Tog – Afgang til centrum hvert 20. minut

  Billige flybilletter til København

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

  Øvrigt

  Danmark
  Rejseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik