LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Billund

  Fly til Billund

  Flyv til Billund - direkte fra København

  Book fly til Billund på sas.dk. Vi flyver direkte mellem København og Billund med 5 daglige afgange i hverdagene og 5 afgange i weekenden.  Oplev Billund

  Billund ligger centralt, hvad enten du er til hav og strand, bøgeskov, hede eller en dag i en storby. Legoland, Givskud Zoo og Lalandia er blot nogle af de mange seværdigheder, som Billund tilbyder.

   

  Billund med SAS

  Når du flyver med SAS, følger der en masse fordele med! Du får f.eks. 23 kg indchecket bagage og 8 kg håndbagage med uden beregning. Dagens avis i SAS-app'en er også med i prisen, og så optjener du selvfølgelig EuroBonus-point. Hvis du indtaster dit EuroBonus-nummer ved bestillingen, kan du desuden bruge dit kort som billet - så slipper du for at holde styr på boardingkort.

  Billige flybilletter til Billund

  Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling. 

  Øvrigt

  Danmark
  Rejseforsikring  Flere SAS-destinationer

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik