LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Aarhus lufthavn

  Aarhus lufthavn

  Flyv direkte fra København til Århus lufthavn

  Flyv let og bekvemt til Århus lufthavn, Tirstrup, med SAS. Turen København-Århus tager ca. 30 minutter og er dermed den hurtigste måde at krydse Storebælt på. Rejser du med SAS, får du glæde af særlige fordele som for eksempel online check-in hjemmefra, du kan frit medbringe op til 23 kg bagage, og er du EuroBonus-medlem, optjener du EuroBonus-point på rejsen.

   

  Fleksibel planlægning med SAS

  Rejser er tid og kræver nøje planlægning for at undgå spildtid. Her på siden kan du se hvilke afgange, der er ledige og til hvilken pris. Så kan du let og hurtigt finde den afgang, der passer dig bedst. Skal du ud og hjem samme dag, er planlægning meget vigtig, idet det gælder om at bruge så lidt tid i lufthavnen og så meget som muligt på destinationen. I SAS bestræber vi os på at imødekomme dine behov bedst muligt og har derfor indført online check-in, så du ikke behøver at stå i kø i lufthavnen. Når du checker ind hjemmefra, kan du selv printe dit boardingkort på din printer, og du slipper derfor for at checke ind i lufthavnen. Rejser du kun med håndbagage, kan du gå igennem sikkerhedskontrollen direkte til gaten. Hvis du skal have bagage med, udskriver du selv bagagemærker i self-service-automaterne i lufthavnen og afleverer din bagage i Bag Drop.

   

  Værd at se i Århus

  Århus lufthavn, Tirstrup, ligger ca. 45 minutters bustur fra Århus centrum. Der går en direkte bus mellem Århus lufthavn og centrum, og det er også muligt at tage en taxa eller at leje en bil i lufthavnen. Århus er Danmarks næststørste by, og byen har masser at byde på. Oplev for eksempel kunst i international klasse på kunstmuseet ARoS, eller træd flere hundrede år tilbage i tiden i Den Gamle By, der med sine brostensbelagte gader, gadekær og købmandsbutikker fortæller historien om Danmark i 1700-1800-tallet. Bestil din billet i dag på sas.dk – SAS flyver dig til Århus lufthavn let og bekvemt og uden spildtid!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik