søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Aarhus

Fly til Aarhus på under en time

Vil du slippe for den lange tog eller bustur til Aarhus? I så fald kan det varmt anbefales at rejse med fly til Aarhus. På sas.dk kan du nemt finde fly fra Aarhus til København og fra København til Aarhus, der passer til dit behov. SAS har nemlig mange flyafgange til Aarhus hver eneste dag! Og det bedste af det hele er, at det ikke tager mere end 35-40 minutter at flyve til Aarhus. Der er derfor meget tid at spare, og tid er penge. 
 

Spar tid i lufthavnen når du skal til Aarhus

Book dit fly til Aarhus hos SAS, hvor du kan checke ind online og undgå at stå i kø i lufthavnen. Når du checker ind på din SAS-afgang hjemmefra, har du dit boardingkort direkte på telefonen - eller du kan printe boardingkortet derhjemme eller i lufthavnen. Har du kun håndbagage med, kan du gå direkte gennem sikkerhedskontrollen til gaten. Hvis du skal have bagage med på din tur til Aarhus, skal du udskrive bagagemærker i self service-automaterne i lufthavnen og aflevere din bagage i Bag Drop, så den kan komme med på flyet til Aarhus.
 

Altid inkluderet når du skal med fly til Aarhus 

Hos SAS har vi rejseklasser til ethvert behov. Se et udsnit af de forskellige muligheder og find den rejseklasse der passer bedst til dig og dine behov. 

SAS Go inkluderer: 

Har du kun brug for håndbagage, er SAS Go Light det oplagte valg til din rejse til Aarhus. 

Få gode tilbud og rabatter hos SAS 

Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere verden rundt, og dine point kan du med et snuptag omsætte til rabat på flyrejser eller bruge til shopping i vores webshop. Optjen point på din tur til Aarhus – tilmeld dig EuroBonus gratis.
 

Transport


Bus

Lufthavne er aldrig placeret i centrum af en by, og dette er heller ikke tilfældet i Aarhus. Heldigvis er der mange gode transportmuligheder i Aarhus Lufthavn, som du kan benytte dig af. Århus lufthavn, Tirstrup, ligger ca. 45 minutters bustur fra Aarhus centrum. Der går en direkte bus mellem Aarhus lufthavn og centrum, men det er også muligt at tage en taxa eller at leje en bil i lufthavnen.

Busforbindelsen mellem Aarhus og Aarhus Lufthavn har direkte tilknytning til rute- og charterfly. Turen fra Aarhus Banegård tager cirka 45 minutter og der samles passagerer op ved udvalgte stoppesteder undervejs. Billetter købes i bussen.
 

Rutebus 212 fra Aarhus til Randers of ebeltoft

Skal du fra Aarhus Lufthavn til Randers eller Ebeltoft? Fra Aarhus Lufthavn er der busforbindelse til Randers og Ebeltoft via busrute 212. Bussen afgår på faste tider og er derfor uafhængig af flytrafikken. Turen fra Randers tager cirka 60 minutter og fra Ebeltoft cirka 20 minutter.
 

Taxa

Der er altid ledige taxaer i Aarhus Lufthavn. Taxierne har venteplads i umiddelbar tilknytning til ankomsthallen. 
 

Flyv direkte fra København til Aarhus lufthavn

Flyv let og bekvemt til Aarhus lufthavn, Tirstrup, med SAS. Turen København-Aarhus tager ca. 30 minutter og er dermed den hurtigste måde at krydse Storebælt på. Rejser du med SAS, får du glæde af særlige fordele som for eksempel online check-in hjemmefra, du kan frit medbringe op til 23 kg bagage (SAS Go) og er du EuroBonus-medlem, optjener du EuroBonus-point på rejsen.
 

Fly til Aarhus – fleksibel planlægning med SAS

Rejser tager tid og kræver nøje planlægning for at undgå spildtid. Her på siden kan du se hvilke afgange, der er ledige og til hvilken pris. Så du let og hurtigt kan finde den flyafgang til Aarhus, der passer dig bedst. Skal du ud og hjem samme dag, er planlægning meget vigtig, idet det gælder om at bruge så lidt tid i lufthavnen og så meget som muligt på destinationen.

I SAS bestræber vi os på at imødekomme dine behov bedst muligt og har derfor indført online check-in, så du ikke behøver at stå i kø i lufthavnen. Når du checker ind hjemmefra, kan du selv printe dit boardingkort, eller gemme det direkte på din telefon. Rejser du kun med håndbagage, kan du gå igennem sikkerhedskontrollen direkte til gaten. Hvis du skal have bagage med, udskriver du selv bagagemærker i self-service-automaterne i lufthavnen og afleverer din bagage i Bag Drop.
 

Værd at se i Aarhus

Aarhus er Danmarks næststørste by, og byen har masser at byde på. Aarhus byder på attraktioner og museer for enhver smag og interesse, og så er størstedelen endda inden for gåafstand.

Oplev for eksempel kunst i international klasse på kunstmuseet ARoS, eller træd flere hundrede år tilbage i tiden i Den Gamle By, der med sine brostensbelagte gader, gadekær og købmandsbutikker fortæller historien om Danmark i 1700-1800-tallet. Vil du endnu længere tilbage i historien, kan du besøge Moesgaard Museum, hvor old- og vikingetiden bliver bragt til live. Moesgaard Museum er en attraktion i international topklasse, og er bestemt et besøg værd.

Af attraktioner er forlystelsesparken Tivoli Friheden og Musikhuset Aarhus også værd at nævne. 

Bestil fly til Aarhus på sas.dk i dag – SAS flyver dig til Aarhus lufthavn let og bekvemt og uden spildtid!

Find flere gode rejsetips til Aarhus på Scandinavian Traveler

Øvrigt

Danmark
RejseforsikringFlere SAS-destinationer