LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Aarhus

  Aarhus

  Flyv til Århus med SAS

  sas.dk kan du nemt finde fly fra København til Århus og fra Århus til København, der passer til dit behov. SAS har mange afgange hver eneste dag!

   

  Spar tid i lufthavnen

  Book dit fly til Århus med SAS, hvor du kan checke ind online og undgå at stå i kø i lufthavnen. Når du checker ind på din SAS-afgang hjemmefra, har du dit boardingkortet direkte på telefonen - eller du kan printe boardingkortet derhjemme eller i lufthavnen. Har du kun håndbagage med, kan du gå direkte gennem sikkerhedskontrollen til gaten. Hvis du skal have bagage med, skal du udskrive bagagemærker i self service-automaterne i lufthavnen og aflevere din bagage i Bag Drop.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Oven i hatten får du en masse fordele - bl.a. medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Du kan også optjene point, når du f.eks. booker hotel og bil hos vores mange partnere verden rundt, og dine point kan du med et snuptag omsætte til rabat på flyrejser eller bruge til shopping i vores webshop. Optjen point på din tur til Århus – tilmeld dig EuroBonus gratis.

  Århus rejsetips

  Her kan du finde rejsetips om Århus. Rejsetipsene er indsendt af SAS kunder, som er kommet med inputs til din rejse til Århus. Du kan finde gode råd til, hvad man kan opleve i Århus, tips til gode spisesteder og mange andre rejsetips.

   

  Rejsetips om Århus indsendt af vores kunder

  Seværdigheder

  Århus Tirstrup airport is in the middle of the Djurs peninsula, which has many fabulous things to see and do, not least of which being the charming city of Ebeltoft, with its 19th-century wooden frigate Jylland and its amazing Glass Museum. Don't just take the shuttle bus into Århus; rent a car, and take the meandering route there. You won't regret it!

  Margaret B.

   

  Århus er en af danmarks smukkeste byer, hvor alt fra skove, parker, strand, og byliv er inden for gå afstend af centrum af byen. Alt dette gør byen til "have to see" by i Denmark.

  Michael S.  Kultur og museer

  Århus Domkirke er nordens længste murstenskirke. Den er godt 800 år gammel og har et meget smukt gyldent alter. Der kan bestilles rundvisning i kirken, men ellers oplev kirken på egen hånd. Orglet er et meget fint barok orgel, Danmarks største kirkeorgel. 2-3 gange om måneden kan man komme gratis til koncert i kirken om onsdagen kl 17. Overfor kirken er der et fint lille museum i kælderen under Nordea Bank, gratis adgang i bankens åbningstid. Bagefter kan man købe dejlig kaffe, te og kage i caféen ved Kvindemuseet, som er i det gamle rådhus, lige bag Domkirken.

  Line H  Mad & natteliv

  Super mad og super betjening ved Musik-huset. Utrolig din akustik - absolut et besøg værd!

  Yvonne N.

   

  Anettes sandwich. Laver byens bedste sanwich!

  Sine K.

    

  Klassisk bistro 61 i Jægergårdsgade, Århus er en formiddabel oplevelse på fantastisk stemning, meget kompetent og ukrukket betjening og super bistomad - de er verdensberømte for deres peberbøf, der er selv en flyrejse værd!

  Lotte W.

   

  Restauranten "Klassisk 65 - Bistro & Vinbar" på adressen Jægergårdsgade 65, 8000 Århus C er virkeligt et besøg værd. Sublim, veltilberedt og yderst velsmagende mad, virkelig hyggelig stemning og... samtlige af de mange, mange vine sælges også pr. glas.

  Søren P.

   

  Alle århusianere ved hvor Åen ligger. Det er en lille å der løber gennem Århus by. Hvis man står ved Magasin kan man se det stykke af åen, som er fyldt med cafeer, barer og restauranter. Det er et super hyggeligt sted, hvor man kan hygge i solen, snakke med veninderne, ha pubcralw, drikke lækre cocktails eller spise dejlig mad. Århus og ikke kun området ved åen er bestemt et besøg værd.

  Sarah  Shopping

  Århus: I Århus´s Latinerkvarter i Badstuegade, ligger en spændende skobutik - hvor man kan købe verdens fedeste og dyreste skomærker til under halv pris... Et helt usædvanligt udvalg.... til både kvinder og mænd. Det er som at befinde sig på Via Della Spiga i Milano - blot med NETTO priser..

  Britta H.

   

  Besøg BOX DE LUXE i Latinerkvarteret, der er superflotte æsker, kasser og alle mulige andre opbevaringsbeholdere i skønne, glade farver.

  Lene L.  Rejs med børn

  Århus: Fint by å være, danskene er en hyggelig folk og hvis du leie en bil er legoland ganske nær! Vi kombinerte med 2 overnattingen ved Blå Vann for å få med dansekenes fine sand strender. Hadde det kjempe fint

  Paul M.  Andet

  Århus er en super skøn by. At sidde langs kanalen på en af de mange resturanter og indtage en super lækker brunch med udsigt til vand og det dejlige Århus byliv viser at det er muligt at opleve sydlands stemning hjemme i dejlige Danark.

  Lone O.

   

  Book in på Hotel Radisson i Scandinavian Center, gå til Den Gamle By og derefter ned til Åen og nyd frokosten på en af de mange cafeer. Snup en bycykel og kør ud til skoven i Risskov - det tager 5 minutter - nyd skoven og den pragtfulde udsigt til Mols. Op på cyklen igen og ned til Marselisborg Lystbådehavn (10 minutter) og få en is - nyd solen og op på hesten igen til Marselisborg Slot, hvor der er fri adgang til slotshaven og Mindeparken. 2 minutter mere på cykel og du er ude i Marselisborgskoven - har du badetøj med så tag dig en dukkert ved Ballehage. Om aftenen: nyd din fohåndsbookede koncert i Musikhuset eller tag chancen og se en ikke helt almindelig film i Øst for Paradis. Slut en dejlig dag af med en god middag på La Trattoria i Gulsmedegade eller nyd middagen på det billigere Italia med den store forretsbuffet på Fredens Torv.

  Carsten P.

    

  Tag ind på Kvindemuseet i nærheden af Domkirken og spis lunch, det er dejligt nemt, bekvemt og billigt, især hvis man er flere og skal spare lidt. Desuden kan det anbefales at oprette et gratis Magasin kort, fo rså får man en kunde stylist med i købet. Mn kan 1 gang årligt benytte denne stylist helt gratis. Og det kan være en god ide, da der efterhånden i Danmark er mange gode og fine mærker at vælge imellem. På dne måde kan man få lige nøjagitgt, det der klær een bedst.

  Jane V.

   

  Der er mange gratis fornøjelser i Århus - og "skjulte" seværdigheder, som ikke alle besøgende når at sætte sig ind i - dem vil jeg gerne fortælle om. Alle kan læse om museer og teatre osv. - men parker og vandreture, som de færreste iikke-århusianere kender var måske en ny idé - til at gøre rejsen extra billig. Billetten til Århus fra f.eks. København er jo i forvejen billig - især i dette år, hvor finan-krisen får danskere til at holde ferie hjemme i Danmark. Jeg vil fortælle om: Årslev Engsø - Forstbotanisk Have bag Marselisborg Slot - en regnvejrsdag i "troperne" Væksthuset i Botanisk Have - den lille hyggelige Møllestien - en gade parallelt med de nye flotte promenader langs åen - "de gamle stræder bag domkirnen - gratis museum i en bank (arkæologi) osv. - Der er mere at fortælle om. God fornøjelse.

  transport

  Bus

  Der er busforbindelse mellem Århus og Aarhus Lufthavn i direkte tilknytning til rute- og charterfly. Turen fra Århus Banegård tager cirka 45 minutter og der samles passagerer op ved udvalgte stoppesteder undervejs. Billetter købes i bussen.

  Foruden danske kroner kan der betales med Norske Kroner, US dollars, Engelske Pund og Euro.

   

  Rutebus 212 til og fra Randers og Ebeltoft

  Fra Aarhus Lufthavn er der busforbindelse til Randers og Ebeltoft via busrute 212. Bus afgår på faste tider og er derfor uafhængig af flytrafikken. Turen fra Randers tager cirka 60 min. og fra Ebeltoft cirka 20 minutter.

  Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere informationer, kontakt da venligst Businformationen på tlf.nr.: 8612 8622.

   

  Taxa

  Der er altid ledige taxaer i Aarhus Lufthavn. Taxierne har venteplads i umiddelbar tilknytning til ankomsthallen.

  Cirka priser på taxikørsel

  • Aarhus Lufthavn - Århus Kr. 650,00
  • Aarhus Lufthavn - Randers Kr. 730,00
  • Aarhus Lufthavn - Ebeltoft Kr. 270,00
  • Aarhus Lufthavn - Grenaa Kr. 330,00

  Der tages forbehold for prisændringer.

  Flyv direkte fra København til Århus lufthavn

  Flyv let og bekvemt til Århus lufthavn, Tirstrup, med SAS. Turen København-Århus tager ca. 30 minutter og er dermed den hurtigste måde at krydse Storebælt på. Rejser du med SAS, får du glæde af særlige fordele som for eksempel online check-in hjemmefra, du kan frit medbringe op til 23 kg bagage, og er du EuroBonus-medlem, optjener du EuroBonus-point på rejsen.

   

  Fleksibel planlægning med SAS

  Rejser er tid og kræver nøje planlægning for at undgå spildtid. Her på siden kan du se hvilke afgange, der er ledige og til hvilken pris. Så kan du let og hurtigt finde den afgang, der passer dig bedst. Skal du ud og hjem samme dag, er planlægning meget vigtig, idet det gælder om at bruge så lidt tid i lufthavnen og så meget som muligt på destinationen. I SAS bestræber vi os på at imødekomme dine behov bedst muligt og har derfor indført online check-in, så du ikke behøver at stå i kø i lufthavnen. Når du checker ind hjemmefra, kan du selv printe dit boardingkort, eller gemme det direkte på din telefon. Rejser du kun med håndbagage, kan du gå igennem sikkerhedskontrollen direkte til gaten. Hvis du skal have bagage med, udskriver du selv bagagemærker i self-service-automaterne i lufthavnen og afleverer din bagage i Bag Drop.

   

  Værd at se i Århus

  Århus lufthavn, Tirstrup, ligger ca. 45 minutters bustur fra Århus centrum. Der går en direkte bus mellem Århus lufthavn og centrum, og det er også muligt at tage en taxa eller at leje en bil i lufthavnen. Århus er Danmarks næststørste by, og byen har masser at byde på. Oplev for eksempel kunst i international klasse på kunstmuseet ARoS, eller træd flere hundrede år tilbage i tiden i Den Gamle By, der med sine brostensbelagte gader, gadekær og købmandsbutikker fortæller historien om Danmark i 1700-1800-tallet. Bestil din billet i dag på sas.dk – SAS flyver dig til Århus lufthavn let og bekvemt og uden spildtid!

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik