Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

ONE WAY FRA
Rejsetips

Rejsetips


Har du brug for gode råd til oplevelser i Aalborg, kan du her læse rejsetips om byen, indsendt af SAS' kunder. Du kan finde inspiration til din tur til Aalborg samt tips til gode restauranter og spændende steder for hele familien.

Rejsetips om Aalborg indsendt af vores kunder

Seværdigheder

Rejser I til Ålborg er der rigtig mange udflugts mål. Rebild bakker Hobro - Mariagerfjord m.m. Skagen - sollyset som malerne brugte m.m.

Karin J.

  

Tag flyet til Aalborg og bussen direkte videre til Løkken. Book en lille hyggelig ferielejlighed tæt på stranden, lån et par cykler og nyd en lang weekend ved de brede strande, nattelivet i byen og de dejlige restauranter. Løkken er speciel ved at have et udpræget lokalt liv som ikke er turistpræget på samme måde, som mange små badebyer.

Mads R.

  

Aalborg har en af verdens hyggeligste og mest overskuelige zoologiske haver. Den er virkelig et besøg værd.

Regitze V.


Hvis man rejser med børn og trænger til at se noget, som er sjovt for hele familien, er en tur i Aalborg-tårnet altid en succes. De må have Danmarks bedst beliggende café, med udsigt over hele Aalborg og længere på skyfri dage. Det er en god oplevelse, uanset vejret.

Lilian T.


Kultur og museer

I Aalborg ligger Kunsten, det tidligere Nordjyllands Kunstmuseum. Det er et imponerende hus og bestemt et besøg værd. Utzon Center, centralt placeret ved vandet, er fantastisk. Desuden er der Lindhom Høje museum som Dronning Magrethe for kort tid siden besøgte i forbindelse med en stor udviddelse.

Elin M.


Se det nye Utzoncenter på Havnefronten - hør klassisk musik tilsat springvand på Toldbod Plads - besøg gourmetrestaurant Rosdahl eller Prinses Juliane - eller spis god mad på Elbjørn - sidned i nyanlagte Jomfru Anepark og nyd udsigten over fjorden - besøg Aalborg Tivoli - Aalborg Zoo - Ta' i Aalborghallen - besøg NORDKRAFT - ta' til skovrock.... bare KOM til AALBORG, der masser af muligheder... :-)

Mogens


Mad & natteliv

Jomfru ane gade er bestemt et besøg værd hvis man befinder sig i Aalborg

Lindy L.


Tosset med fisk? Sushi & fisk i Nordjylland. Weekend i Nordjylland. Tag flyet til Aalborg og fortsæt ca 50 km nordpå til Frederikshavn. Spis på restaurant "Karma" den lækreste sushi i Danmark p.t. Næste dag, inden turen går hjem, spis det overdådige fiskebord på Sæby Fiskerestaurant direkte på havnen med den skønneste udsigt of fantastisk betjening. Tur-retur Aalborg er en overkommelig "get-away", hvis man lige har en enkelt weekendovernatning og vil spise godt i nogle flotte kulisser i Danmark.

A. K. 


Søgaards Bryghus er en ægte kulinarisk oplevelse med spændende retter og velbrygget øl, der mathcer!

Peter V.Shopping

Ålborg er en fantastisk by til shopping, mange små anderledes butikker i de hyggelige sidegader. Dejlig afvekslining fra København, kun 30 min væk og altid med glad og venlig betjening ombord.

Charlotte H.Rejs med børn

Res med barnen till Aalborg och upplev underbara Jylland. Aalborg är en fin stad med shopping och sevärdheter. Bland annat Aalborg Zoo och Aalborg Tivoli. Hyr en bil och åk längs kustremsan. Besök då Lökken som är en idylisk liten semesterort med en härlig sandstrand. Följ kusten upp och avsluta i Skagen där ni kan åka med Sandormen ända ut till Skagens udde där Kattegatt och Skagerack möts. Ha en underbar semster!

Helene K.

  


Andet

Udbuddet i Aalborg spænder så vidt at ALLE nemt kan få en ferie/week-end/sviptur til at gå med natur, kultur, druktur, indkøbstur, hyggetur eller mange andre ture. Kort sagt, her er der noget for enhver, alene to eller flere sammen, indenfor yderst bekvem rækkevidde.

Bjarne U.