LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Flyv direkte

  Flyv direkte fra København til Aalborg lufthavn


  SAS flyver direkte fra Købehavn til Aalborg lufthavn

  SAS flyver dig let og bekvemt til Aalborg lufthavn. Turen København–Aalborg er på 45 minutter, og SAS har mange daglige afgange fra Købehavn til Aalborg lufthavn, hvilket betyder, at du altid kan finde et tidspunkt der passer dig bedst.

  Nyd desuden godt af SAS’ særlige fordele – online check-in og 23 kg bagage på SAS Go, og husk også at du kan optjene EuroBonus-point. Tilmeld dig EuroBonus allerede i dag samtidig med din flybillet til Aalborg Lufthavn, og flyv hurtigt, enkelt og uden spildtid og med masser af fordele!

  Fra Aalborg lufthavn til sightseeing

  Aalborg lufthavn ligger ca. 6,5 km. fra Aalborg centrum, og transportmulighederne fra Aalborg lufthavn til centrum er gode, hvor der både går bus fra Aalborg lufthavn til centrum, og det er selvfølgelig også muligt at tage taxa.

  Aalborg er en af Danmarks største byer, og byder på masser af kultur og shopping muligheder. De verdensberømte arkitekter Alvar Alto og Jørn Utzon har designet to af byens smukkeste museer – ”Kunsten” og ”Utzon Centeret”. ”Kunsten” er Altos moderne kunstmuseum, hvor der vises skiftende udstillinger, og ”Utzon Centeret” er Jørn Utzons center for kunst, design og arkitektur. Her er der rig mulighed for at få den kunstneriske appetit stillet.

  Benyt self-service og få mest ud af din rejse

  Uanset om du skal rejse til Aalborg Lufhavn eller til udlandet, kræver en rejse altid god planlægning for at undgå spildtid, og derfor er det altid en god idé, at finde den afgang, der passer dig bedst.

  På sas.dk kan du se, hvilke afgange til f.eks. Aalborg lufthavn, der er ledige og til hvilken pris. Er du på forretningsrejse er det meget normalt at rejse ud og hjem samme dag, og netop her er planlægningen en dyd, idét det er mere værdifuldt at bruge så meget tid som muligt på destinationen, og så lidt tid som muligt i lufthavnen.

  For at give dig mere tid på destinationen arbejder SAS løbende på at imødekomme dine behov bedst muligt, og derfor har vi indført en række self-service-tiltag, der forkorter din ventetid i lufthavnen.

  Her er en række tips til hvad du kan gøre for at undgå ventetid i lufthavnen:

  • Check in online og slip for kø i lufthavnen
  • Print selv dit boardingkort hjemmefra og spring køen over i lufthavnen eller brug boardingkort i App'en
  • Er dit besøg kort så rejs kun med håndbagage og gå direkte fra sikkerhedskontrollen og ud til gaten
  • Hvis du rejser med indchecket bagage, så udskriv selv bagagemærkerne i i self-service-automaterne i lufthavnen og aflever din bagage i Bag Drop.

  Har du brug for flere gode råd og vejledninger til, hvordan du får det mest optimale ud af din rejse, er du altid velkommen til at kontakte SAS-medarbejderne i den pågældende lufthavn.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik