LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  København–Aalborg

  København–Aalborg

  Oplevelser i Aalborg

  Aalborg er Danmarks tredjestørste by, og blander på fin vis storbyliv med nordjysk idyl. Der er masser af oplevelser og fristelser for både øjet og ganen. Besøg for eksempel Utzon Centeret – et moderne center for kunst, arkitektur og design – tegnet af bysbarnet Jørn Utzon, eller ”Kunsten” – et moderne kunstmuseum, der viser skiftende udstillinger.

  Shopping i Aalborg

  Der er masser af shoppingmuligheder i Aalborg. Besøg for eksempel Algade-kvarteret, hvor butikker med spændende design, kunst og madvarer ligger side om side. Eller besøg markedet i Aalborg, Rosdahls Råvaremarked ved havnen. Markedet består af flere stande – slagtere, grønthandlere og ostehandlere står side om side, og stemningen er fransk eller sydeuropæisk – her købes intet før varen er smagt, og der diskuteres livligt om de forskellige varer.

  Aalborg er oplevelser for både store og små

  I Aalborg kan både store og små finde spændende oplevelser at give sig i kast med. Tag for eksempel de mindste med i Aalborg Zoo hvor der lever ca. 1600 spændende og eksotiske dyr. En anden sjov og familievenlig oplevelse er en tur i Aalborgs tivoli – Karolinelund, hvor der er masser af sjove forlystelser, for eksempel rutsjebanen Looping med både sving og loops.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik