LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Turistinformation

  Turistinformation

  Bruxelles er hovedstaden i Belgien. En lille storby med en masse kulturliv, gastronomiske eventyr og en række museer.

   

  Seværdigheder i Bruxelles

  Tag hen og se rådhuset Hôtel de Ville på Grand Place. Bygningen i gotisk stil har fantastiske dekorationer. Pladsen med de mange fortovsrestauranter har en meget hyggelig atmosfære. Er du interesseret i tegneserier, kan du her boltre dig med kendte navne som Tintin og Sprint. Her er mange boghandlere, som har både nye og brugte udgaver af tegneseriehæfter for ikke at tale om alle de gadgets, du kan tænke dig. Andre kendte tegneseriefigurer som Blake & Mortimor, Lucky Luke, Buck Danny, Alix, Johan og Pirlouit er alle belgiske. Husk også at se den lille bronzestatue "Manneken Pis" fra 1619. Statuen symboliserer Bruxelles-borgernes mangel på respekt.

   

  Museer i Bruxelles

  Byen har meget at vise frem af museer, gallerier og andre seværdigheder. En mere moderne seværdighed er Atomium, en gigantisk model af et atom med restaurant øverst oppe. Og når du alligevel befinder dig i Europas magtcentrum, bør du tage ud og se alle de monumentale EU-bygninger. Nærmere de vigtige beslutninger er det svært at komme.

   

  Mad

  Nyd en belgisk øl og muslinger med pommes frites og tag en spadseretur gennem Europas centrum. Besøger du Belgien, må du heller ikke gå glip af chokoladen. Det siges, at Belgien laver det bedste chokolade i verden. Du finder den i alle mulige varianter og smag. Byen har en række fantastiske restauranter af meget høj kvalitet, så her er det bare at vælge din favorit.

   

  Shopping

  Bruxelles er et eldorado for shopping, med alt fra store varehuse til lokale markeder.

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik