LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Rejsetips

  Rejsetips

  Bruxelles rejsetips

  Hvis du overvejer at tage en tur til Bruxelles, kan du på denne side finde gode idéer til turen. Du kan finde ting man kan lave, som er i børnehøjde og spændende steder, der kan opleves i Bruxelles. Hvis du længes efter at komme ud at opleve en masse ting, så book din rejse nu.

   

  Rejsetips om Bruxelles

  Herunder finder du rejsetips indsendt af vores kunder. Vi har inddelt i kategorier for at gøre det nemmere for dig at finde den information, der passer bedst til dig.

  Seværdigheder

  Hvis du rejser til Bruxelles, så husk at se "Manneken Pis", en statue af en tissende dreng. Historien fortæller at en far havde mistet sin 2-årige søn. En stor eftersøgningen blev sat igang, men sønnen blev fundet i højt humør - igang med at lade vandet i en park. Statuen bliver i løbet af året iklædt kostumer afhængig af årstiden.

  Mikkel P.


  Kultur og museer
  Hvis du er i Bruxelles med børn, så sørg for at køre i sporvogn og besøg evt. det gamle sporvognsmuseum. Museet med kunst af Foulon er bestemt også et besøg værd - det er en skøn oase med smukke billeder, præsenteret på en overraskende og gennemført måde. Museet findes på en gammel "gård" og parken omkring er vidunderlig. Nyd også lidt koldt at drikke på cafeen ved søen med store karper.

  Bente J.


  Mad & natteliv

  Spis ægte Belgisk i Bruxelles' gamle arbejderkvarter, les Marolles, på Au Stekerlapatte - Priestersstraat 4 / 4, Rue des Prêtres 1000 Brussel/Bruxelles Drink mint tea at Le Roi de Belges, 35 rue Jules Van Praetstraat 1000 Brussel.

  Clara L.'

  Fantastisk by - dejligt kulturliv samt lækre restauranter, med mad til både børn og voksne. Meget focus på område Grand Place, og omkringliggende gader med små lækre restauranter, især deres fiskespecialiteter ,hvor de kræser om deres kunder.

  Claus P.


  Shopping

  Står den på chokolade-shopping i Bruxelles, så undgå turistfælderne omkring Grand Place. Place du Grand Sablon er STEDET at gøre sine chokoladeindkøb i Bruxelles. Hvis det skal være ekstra godt, skal du gå uden om de mest kendte butikker på pladsen - Godiva og Neuhaus, der også har butikker på og ved Grand Place. Istedet skal du besøge Wittamer og især Pierre Marcolinni. Begge leverer spændende chokolade i meget højere kvalitet til samme priser som de "kendte".

  Tom H.


  Rejs med børn
  Belgien byder på masser af flotte parker og tivolier bla Walibi, Bobbejaanland etc. Og gratis parker er der masser af med geniale legepladser til børn. Hav altid godt at drikke med da det generelt altid er nogle grader varmere her end i Danmark.

  Monica F.

  Tag ud at se mini europa hvis man rejser med børn. En oplevelse i sig selv og vældig lærerigt for de lidt større børn.

  Tine P.  Andet

  I Bruxelles ligger et meget, meget charmerende hotel, Hotel Welcome Brussels, hvor hvert værelse er som en rejsedestination. Her kan man komme til Thailand, Indien, Marokko, Afrika - bare for at nævne et par eksempler, og værelser er virkelig charmerende, stemningen er 'som at være der' og betjeningen på hotellet er meget venlig og hjælpsom. På samme gade og gaden overfor, som omgiver pladsen, ligger desuden flere virkelig gode restauranter.

  Anna H.

  Ved transport mellem Bruxelles by og lufthavnen Zaventem er der to billige og hurtigste måder at komme frem på: - enten at tage lufthavnsbussen, bus nr. 12, som kører fra Place Luxembourg og kun standser ved rond point SCHUMAN, DIAMANT, GENEVE og NATO og derefter kører direkte til lufthavnen på ca. 20 min. - eller at tage toget som kører flere gange i timen fra centrum af Bruxelles (alle stationer) til Zaventem på ca. 10 min. Begge transportmåder er lette, direkte og lige til døren. Bus og tog kører til tiden. Intet kunne være nemmere. Derved undgår man også at blive fanget af taxi-systemet som beregner særpriser til lufthavnen, for tæt trafik og strejker etc. Og bedst af alt - man undgår helt at sidde fanget i trafikken og se sit fly forsvinde op i den blå luft.

  D. Fors

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik