LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly Bruxelles–København

  Fly Bruxelles–København

  Bestil dit fly på ruten København-Bruxelles her på siden. SAS har flere daglige fly mellem København og Bruxelles, og med en rejsetid på kun ca. 90 minutter fra Københavns Lufthavn er du hurtigt fremme i Europas smukke ”hovedstad”. Er du i god tid med at planlægge din rejse, eller er du fleksibel med hensyn til din ud- eller hjemrejse, er der ekstra billige flybilletter at få. Du har 24 timers fortrydelsesret på dine billetter, hvis tidspunktet alligevel ikke passer dig eller din rejsepartner. Så book bare med det samme.

   

  Vi flyver til tiden

  Bruxelles er et mødested, og en af dine fordele ved at flyve med SAS, er, at vi flyver til tiden. Uanset om du rejser privat eller er på forretningsrejse, er det rart at komme frem til planlagt tid. Hos SAS gør vi vores bedste for at overholde rejsetiderne, og vi er et af verdens mest punktlige flyselskaber.

   

  Check ind hjemmefra, og brug din telefon som boardingpass

  Du kan spare tid på din rejse København-Bruxelles ved at tjekke ind og vælge sæde hjemmefra. Det gør du nemt via SAS’ app. Med den kan du også booke og betale flybilletter, og du får dit boardingpass direkte på app’en. Samtidig kan du hele tiden følge status på din flyafgang. Download SAS’ app via Google Play og App Store.

   

  Alt er inklusiv, når du flyver med SAS

  Vi vil gerne gøre din rejse så bekvem som muligt. Når du flyver med os, skal du ikke tænke på alt det ”ekstra”. Vi har nemlig valgt at inkludere al service i prisen på din flybillet. På den måde får du ikke uforudsete udgifter, og den samlede pris på din flybillet er gennemskuelig. Alt dette er altid inkluderet i prisen, når du flyver med os:

  • Medbring 8 kg håndbagage - og 23 kg indchecket bagage på SAS Go
  • Download dagens avis i SAS app, og nyd kaffe og te ombord på flyet
  • Få 24 timers fuld fortrydelsesret på dine billetter
  • Få rabat på flybilletter til børn (rabatten gælder ikke afgifter)
  • Optjen EuroBonus-point, og brug dem på varer eller nye flybilletter

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik