LAND

SPROG

MIN LUFTHAVN

  ONE WAY FRA
  Fly

  Fly

  Inkluderet i din flybillet til Bruxelles: 23 kg bagage på SAS Go, sædevalg og meget mere…

  Din flyrejse fra København til Bruxelles tager kun 1,5 time, og selvom det ikke er længe, skal du naturligvis have det godt, når du er i luften. Derfor serverer vi kaffe og te ombord og giver dig muligheden for at downloade dagens avis i vores App.

  Faktisk er alt inkluderet i din flybillet, når du flyver med os til Bruxelles. Både før, under og efter din rejse, har vi tænkt på det hele:

  • 23 kg bagage inkluderet på SAS Go (1 stk bagage)
  • Sædevalg er med i prisen
  Online check-in
  • Kaffe og te. Dagens avis i app'en
  • Op til 90 % børnerabat

  Find din flyafgang og pris med det samme her på sas.dk, eller hent vores app – så kan du altid nemt finde dit fly til Bruxelles direkte på mobilen.

   

  Helt op til 5 daglige flyafgange til Bruxelles Lufthavn

  Vi flyver til lufthavnen ”Brussels International Airport” (BRU) i Bruxelles både morgen, middag, eftermiddag og aften, så du altid kan finde et fly, der passer ind i dine ferie- eller forretningsplaner.
  Vælg mellem op til hele 5 daglige afgange til Bruxelles Lufthavn (BRU), hvorfra der kun er ca. 12 km indtil Bruxelles’ bymidte.

   

  Billige flybilletter til Bruxelles – book i god tid og spar penge

  Du kan sagtens rejse billigt til Belgiens og hele Europas hovedstad med os. Alt, du skal gøre, er at bestille dine billetter i god tid – så kan du få fingrene i flybilletter til de bedste priser.
  Husk, at du altid har 24 timers fortrydelsesret, når du bestiller billetter hos os. Det betyder, at du roligt kan slå til, hvis du finder en god pris i vores booking-system: Book bare og hør hvad din kæreste, ægtefælle eller venner siger til dato, afgangstid og pris bagefter.

   

  Få gode tilbud og rabatter – bliv medlem af vores fordelsprogram EuroBonus

  Tilmeld dig vores fordelsprogram EuroBonus (det er gratis!) og optjen point, hver gang du flyver med os. Derudover får du en masse fordele - bl.a. eksklusive medlemstilbud via mail og sms-tjenester med praktiske informationer under din flyrejse. Dine point kan du bruge på alt fra flyrejser, varer ombord og online shopping.

  Optjen point på din tur til Bruxelles – tilmeld dig EuroBonus gratis

  Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik