søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Loungenyheder

Loungenyheder

Her kan du se, hvad der&;sker i SAS Lounges’ verden.&;&;&;

SAS city lounge i Stockholm

Vi har åbnet endnu en SAS City Lounge på Stockholms hovedbanegård. Med dens inspirerende design og åbne områder er det en afslappende oase midt i byen med arbejdsområder, private mødeområder og komfortable sofaer. Den tilbyder gratis wi-fi, kaffe, te og conciergeservice.&;Den nye lounge er åben for SAS EuroBonus Guld- og Diamant-medlemmer samt en gæst 24 timer før eller efter et fly med SAS og på andre tidspunkter mod et gebyr. SAS City Lounge på hovedbanegården er åben hverdage fra 9.00 til 17.00.

SAS tilbyder allerede SAS&;City Lounge i&;Stureplan, Birger Jarlsgatan 18, i Stockholm. Loungen er åben til EuroBonus Diamant-medlemmer&;fra 9:00 til 17:00.

04-04-17, 12:17

digitale aviser og blade i SAS Lounges

Når du besøger SAS Lounges, kan du hente et bredt udvalg af aviser, blade, bøger og andet i SAS appen. Digitale udgivelser er også tilgængelige fra 22 timer før afrejse på SAS-fly.

Fra 1. marts 2017 vil alle de aviser, du kan læse hos SAS, være digitale. Det er bare ét eksempel på, hvordan vi&;moderniserer vores kundeoplevelse – og bliver mere bæredygtige.&;

04-04-17, 12:17

VI OMMØBLERER VORES LOUNGER I&;2017

Vi ønsker, at din rejse bliver lettere og mere fornøjelig en nogen sinde før. Derfor fortsætter vi med at styrke vores tilbud i luften og på jorden. Ombord vil du sikkert lægge mærke til forbedringer i vores digitale løsninger, nye, opgraderede kabiner, nye fly, hurtig wi-fi på alle fly og vores nye koncept for mad&;og drikkevarer under flyvningen.

På jorden&;forbedrer vi vores lounger og fast track-løsninger i vores vigtigste lufthavne og&;destinationerne med det største antal rejsende.&;Som en del deraf&;vil&;vi stoppe vores samarbejde med nogle af vores lejede lounger, der betjenes af tredjeparter.

Resultatet er, at vi fortsat vil forbedre vores egne tjenester til gavn for vores rejsende på SAS Plus og Business, EuroBonus-medlemmer og 29 millioner&;årlige rejsende. For at fremhæve et par&;forbedringer investerer vi i&;nye og større indenrigslounger i Arlanda Lufthavn&;og Oslo Gardemoen og opgraderer internationale SAS Lounges i New York, Paris og Chicago.

SAS og Star Alliance tilbyder lounge-adgang til over 1.000 lounges i hele verden.

04-04-17, 12:17