søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise
Tak for dit spørgsmål! Vi har til hensigt at svare dig inden for 24 timer. Husk at pakke din bagage godt, så den kan tåle håndtering. Musikinstrumenter skal f.eks. transporteres i hårde etuier.
Formularen blev desværre ikke sendt. Prøv venligst igen senere.
  • De maksimale ydre dimensioner (længde + bredde + højde) på almindelig indtjekket bagage er 158 cm, inklusive håndtag og hjul. Hvis din bagage overstiger disse mål, er det en specialbagage.
  • Bagage, der er tung eller for stor (som f.eks. sportsudstyr) anses for at være specialbagage, hvilket skal anmodes om og reserveres i forvejen for at sikre, at det bliver transporteret forsvarligt. På alle afgange fra 1. maj 2018 er transport af ski- og snowboardudstyr, cykler og golfudstyr omfattet af disse kategorier og skal bestilles og godkendes på forhånd.
  • Bagage, der kræver særlig håndtering, såsom våben, pålægges yderligere gebyrer og skal anmodes om og reserveres i forvejen. Læs mere om yderligere udgifter her
  • Da vores bagagekapacitet er begrænset, vil transport af specialbagage altid afhænge af tilgængelighed. Vi anbefaler derfor, at du bestiller transport af specialbagage i forbindelse med bookingdatoen eller så tidligt som muligt. 
  • For bestillingsanmodninger af specialbagage, der fremsendes inden for 24 timer af bookingen, kan du gratis ombooke eller annullere din booking, i tilfælde af at vi ikke kan imødekomme din anmodning. 
  • Du kan medbringe de fleste typer specialbagage (som f.eks. ski, golftasker, cykler) som del af den indcheckede bagage inkluderet i billetten uden beregning, så længe genstanden kan holdes inden for bagage inkluderet i din billet. Hvis den ikke gør, skal du tilkøbe ekstra bagage.  
  • Du kan anmode om de fleste typer af specialbagage ved at bruge formularen nedenfor. Hvis din type af specialbagage ikke er på listen, eller din flyvning afgår inden for 24 timer, bedes du kontakte SAS Sales & Service 
  • Hvis du har bestilt din rejse gennem et rejsebureau, bedes du kontakte bureauet for hjælp.

VÆLG type af specialbagage

sportsudstyr
musikinstrumenter

Dimensioner for specialbagage

Du behøver ikke at specificere dimensioner for golftaske, skiudstyr, snowboardudstyr eller våben.

Når du har anmodet om transport af din specialbagage, vil du modtage et svar fra SAS inden for 24 timer. Bemærk venligst, at din specialbagage først er booket og godkendt, når du har modtaget en bekræftelse fra SAS. Da vores bagagekapacitet varierer alt efter flytype, er transport af specialbagage altid med forbehold for tilgængelighed.

godkend information (obligatorisk)
loader