Tak for dit spørgsmål! Vi har til hensigt at svare dig inden for 24 timer. Husk at pakke din bagage godt, så den kan tåle håndtering. Musikinstrumenter skal f.eks. transporteres i hårde etuier.
Formularen blev desværre ikke sendt. Prøv venligst igen senere.
  • Bagage, der er tung eller for stor (som f.eks. sportsudstyr), eller som kræver særlig håndtering (som f.eks. våben) anses for at være specialbagage. Nogle kategorier af specialbagage bør anmodes på forhånd, for at sikre, at det bliver transporteret forsvarligt.

  • Fra 1. maj 2018 skal transport af ski- og snowboardudstyr, cykler og golfudstyr bestilles og godkendes på forhånd.

  • Da vores bagagekapacitet er begrænset, vil transport af specialbagage altid afhænge af tilgængelighed. Vi anbefaler derfor, at du bestiller transport af specialbagage så tæt på bookingdatoen som muligt.  

  • For bestillingsanmodninger af specialbagage, der fremsendes inden for 24 timer af bookingen, vil eventuelle ombooking- eller annulleringsafgifter frafalde, i tilfælde af at vi ikke kan imødekomme din anmodning.

  • Du kan medbringe de fleste typer specialbagage (som f.eks. ski, golftasker, cykler) som del af den indcheckede bagage inkluderet i billetten uden beregning, så længe genstanden kan holdes inden for bagage inkluderet i din billet. Hvis den ikke gør, skal du tilkøbe ekstra bagage.

  • For de mest almindelige typer af specialbagage kan du op til 24 timer før afgang sende en anmodning vha. formularen herunder. Hvis din type af specialbagage ikke er på listen, eller din flyvning afgår inden for 24 timer, bedes du kontakte SAS Sales & Service

  • Hvis du har bestilt din rejse gennem et rejsebureau, bedes du kontakte bureauet for hjælp.

VÆLG type af specialbagage

Når du har anmodet om transport af din specialbagage, vil du modtage et svar fra SAS inden for 24 timer. Bemærk venligst, at din specialbagage først er booket og godkendt, når du har modtaget en bekræftelse fra SAS. Da vores bagagekapacitet varierer alt efter flytype, er transport af specialbagage altid med forbehold for tilgængelighed.

loader