Malaga


Dansk
Change
Home /

Malaga – Oplev kulturen på solkysten

Flybilletter til Malaga

Bestil flybillet

Udrejse
Hjemrejse

Flyv til Malaga med SAS

Book din næste flybillet til Malaga og få meget mere end badeferie. Malaga er kendt som Solkystens hovedstad, men faktisk er byen og området også kendt for et rigt kulturliv. Så hvis du vil kombinere afslapning ved stranden med kultur og kunst, så skal du besøge den spændende havneby Malaga i Andalusien. Vi flyver til Malaga 3 gange ugentligt, dog med færre afgange i sommer halvåret. Flyvetiden er på lidt over 3 timer fra København. 

Udover vores direkte fly fra København, kan du flyve direkte til Malaga fra Billund og Aalborg i perioden 20. december 2014 - 3. januar 2015 samt 7. februar - 28. marts 2015.

Læs mere om vores fly til Malaga

Malagas mest berømte indbygger gennem historien: Picasso såmænd!

Malagas mest berømte indbygger gennem historien er ingen ringere end Pablo Picasso, som blev født i havnebyen. Picassomuseet i byen åbnede i 2003, og i dag er det en af Spaniens største turistattraktioner. Museet er ikke større, end børnene også kan være med, og fredag, lørdag og søndag arrangerer museet særlige workshops, hvor de mindste bliver beskæftiget med at lave deres egen kunst. Museet er et must, når du besøger Malaga.

Udflugtsmål: Den Enarmede Kvinde, drypstenshuler og golfbanen

Inde i byen er også Malagas store katedral et besøg værd. Katedralen kaldes Manquita, eller ”Den Enarmede Kvinde”, fordi den mangler det østlige klokketårn – et resultat af pengemangel ved opførelsen.

Trænger du til at komme ud i landskabet, er der gode muligheder for udflugter til drypstenshuler og maleriske middelalderbyer i Malagas omegn, og hvis golfsporten har fået tag i dig, kan du forlænge sæsonen og nyde golf året rundt i Malaga.

Det har du også i vente: Fashionabel shoppinggade

Er du til shopping, skal du lægge vejen forbi den fashionable shoppinggade Calle Marques de Larios. Her finder du alt, hvad hjertet kan begære af sko og tøj. Når benene trænger til at hvile sig, kan du slå dig ned på en af de mange caféer og nyde en cafe latte eller en kølig drink i solen.

Sådan spiser du som de lokale spaniere

Malaga er et af danskernes favoritrejsemål. Vi befinder os godt i Malaga, og det skyldes – ud over det varme klima – ikke mindst spaniernes gæstfrihed. De imødekommende spaniere oplever du blandt andet, når du er ude at spise på en af de mange hyggelige tapasbarer. Her samles familie og venner og spiser ude fra tidligt på dagen til efter midnat. Og børnene er selvfølgelig med. Vi kan varmt anbefale konceptet! Og husk at bestille en flaske Rioja fra Andalusien, hvis du vil nyde en lokal vin til din tapas.

 

Læs vores rejsetips som Malaga

Læs mere om Malaga Lufthavn

 

Læs mere om hvordan du bestiller hotel herLæs mere om hvordan du bestiller hotel herLæs mere om hvordan du bestiller lejebil her

 

 

Scandinavian Airlines © 2015

| Vilkår | Site map | Kontakt | Presse | SAS Group | Nyhedsbrev | For rejsebureauer | Cookies