søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Uledsagede børn

Hvis din rejse er i Norge og inkluderer Widerøe (WF) bedes du booke her.


Dit barn er i sikre hænder både før, under og efter flyrejsen med vores service for uledsagede børn. Vores service for uledsagede børn sikrer, at dit barn bliver ført gennem sikkerhedskontrollen, til gaten og ombord på flyet, introduceret til flypersonalet, ledsaget under alle forbindelser, hjulpet med sin bagage og gennem tolden og paskontrollen og afleveret til den rette person på destinationen (som skriftligt autoriseret af en forælder/værge). Dit barn vil også få noget at spise og drikke under flyvningen.

  • SAS tilbyder en service for uledsagede børn i alderen 5-17 år på indenrigsfly og for børn i alderen 5-15 år på andre fly (servicen for uledsagede børn gælder ikke for børn, der rejser på Ungdomsbilletter). 
  • Book online ovenfor for børn i alderen 5-11 år, som skal rejse inden for Skandinavien og Europa.
  • Kontakt SAS Sales & Service angående børn i alderen 12-17 og for rejser til andre dele af verden.

GEBYRER for uledsagede børn
 

  • For indenrigsrejser: DKK/NOK/SEK 350/EUR 30 per barn og flyvning.
  • Inden for Skandinavien: DKK/NOK/SEK 450 per barn og flyvning.
  • Fra Skandinavien/Finland til Europa og på langdistancefly: DKK/NOK/SEK 450/EUR 50/USD 70 per barn og flyvning.
airport - customer journey

REGLER FOR ULEDSAGEDE BØRN


For børn i alderen 12-16 år, som rejser alene uden assistance, kræver nogle lande skriftligt samtykke fra en forælder/værge.

Forælderen/værgen skal udfylde en formular med barnets personlige oplysninger, rejserute og navnet på den person, som vil møde barnet ved ankomst. Klik på denne formular: handling-advice-unaccompanied-minor.pdf

En forælder/værge bør hjælpe barnet med at checke ind og aflevere bagage. Bemærk venligst, at forælderen/værgen skal fremvise gyldig ID ved check-in og vente i lufthavnen, indtil flyet letter.

I henhold til EU-bestemmelser må kun den person, som rejser og er i besiddelse af et boardingkort, komme igennem sikkerhedskontrollen og ind i transitområdet.  

Den person, som møder barnet ved ankomsten, skal også fremvise et gyldigt ID.

I tilfælde af en forsinkelse eller andre uforudsete situationer vil dit barn blive ledsaget, og vi vil holde dig informeret som forælder/værge. Bemærk venligst, at hvis der er usikkerhed om landingen på en destination som følge af vejrforhold eller andre usædvanlige forhold, tillader vi ikke uledsagede børn på flyvningen.