Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

NEXT GENERATION LOUNGE

ÅPNER PÅ OSLO LUFTHAVN

VELKOMMEN TIL VORES NYE LOUNGE

 

Vi har åbnet en splinterny SAS Lounge på 902 m2 i Oslo lufthavn. Den ligger lige efter sikkerhedskontrollen og SAS Fast Track.
Der er mange spændende nyheder i den nye SAS Lounge. Læs mere herunder.

file

Træn i fitnessrummet

Fitnessrummet drives i samarbejde med SATS, og her finder du:

  • Løbebånd og crosstrainer
  • Spinningcykel og romaskine
  • Kettlebells og multifunktionel træningsmaskine
  • Håndvægte og måtter
  • Bad, garderobe og toiletter
  • Håndklæder til udlån og skabe med kodelås til opbevaring af håndbagage


Derudover kan du vælge mellem 50 forskellige online træningsprogrammer.

Du booker tid til Loungens fitnessrum i SAS-app’en.

Træningsrummet er tilgængeligt for alle Loungens gæster uden yderligere betaling. For at booke, skal du have den seneste version af SAS-app’en og være checket ind på en flyvning fra Oslo lufthavn.

Hvis du køber adgang til Loungen i lufthavnen, kan du ikke booke tid i træningsrummet via app’en. Vi arbejder på en løsning, men indtil videre kan du booke tid i receptionen i Loungen.

Velvære

Boost energien i efterårsmørket og prøv et helt eget lysrum udviklet af Philips. Lysrummet har plads til seks personer og gode arbejdsmuligheder. Du kan også få en hurtig, energigivende massage, tilbudt af vores partner Soleus. Book en time i SAS-app’en.

Du finder en prisliste for massage i SAS-app’en, hvor du også kan booke en time. Du skal have den seneste opdatering af SAS-app’en og være checket ind på en flyvning fra Oslo lufthavn for at kunne bestille tid.

Hvis du køber adgang til loungen i lufthavnen, kan du ikke bestille tid i app’en. Vi arbejder på en løsning, men indtil videre kan du bestille tid i receptionen i Loungen.


Mad og drikke

I køkkenet finder du et lækkert udvalg af mad og drikke, inkl. øl og vin. Slap af med en kop kaffe brygget af vores barista i vores sofaområde i sofistikeret, skandinavisk stil.
 

Test den nyeste teknologi

I samarbejde med HP har vi lavet et område, hvor du kan teste den seneste nye teknologi.

Vores teknologi-hub er et levende område, hvor vi præsenterer ny og spændende teknologi. Indledningsvis præsenterer vi Virtual Reality, hvor du kan prøve et spil, som er tilpasset lufthavnen. Du kan også se de nyeste PC’er på markedet.

Derudover vil vi i en periode give dig chancen for at få en digital 3D-avatar af sig selv. Hidtil har denne teknologi primært været brugt til at lave 3D-avatarer af kendisser, fodboldspiller i FIFA, kongelige og været brugt i modeverdenen. Denne teknologi spås en spændende fremtid.

 

file
file

ADGANG TIL LOUNGEN

Loungen er gratis for rejsende på SAS Plus og SAS Business og for EuroBonus Guld- og Diamantmedlemmer samt Star Alliance Guld-medlemmer. EuroBonus-medlemmer på Medlem- og Sølv-niveau samt SAS-passagerer, der rejser fra Oslo Gardermoen kan købe adgang til Loungen. Du kan bestille adgang til vores nye SAS Lounge, når du checker ind på nettet, i automaten i lufthavnen eller i receptionen i Loungen

Åbningstider

SAS Loungen er åben hver dag og åbningstiderne følger SAS’ afgangstider. Uanset hvornår din SAS-flyvning afgår, har Loungen åben.

Velkommen!

Se vores nye lounge