Alle de innovationer, som vi kommer med, er udviklet med vores rejsende i tankerne.
Deres syn på verden er også vores.


opdag alle vores innovationer

Airbus A320NEO

A320neo

Ny Nordisk

ny nordisk by sas

Kabineopgradering

kabineopgradering

korte flyvninger

Kabineopgradering

KABINEOPGRADERING
LANGDISTANCEFLY

Wi-fi

højhastighedsinternetAIRBUS A320NEO I DE REJSENDES ØJNE

Vi er stolte af at præsentere Airbus A320neo på vores korte flyvninger. Mere støjsvag end nogensinde og oplyst af stemningsbelysning, så den oplevelse, der venter dig i kabinen på en A320neo er bedre end i klassiske Airbus-maskiner. Med større motorer og hajfinnevingespidser er dette fly også det mest miljøvenlige valg på disse distancer, idet de bruger 15-20% mindre brændstof end andre flytyper i dag.

 

Læs mereSPISNING I DE REJSENDES ØJNE

Spisning ved en hastighed på 850 km/t er en ret ekstrem oplevelse, og pladsen er begrænset. Men det behøver følelsen af at blive genopkvikket og forfrisket ikke at være.

Vi introducerer vores nye mad- og drikkevarekoncept på kortdistanceflyvninger, en ny og praktisk måde at spise om bord på et fly. Mad tilberedt af friske, lokale og sæsonbetonede ingredienser og serveret i et koncept, der er let at tilpasse efter din egen smag.

Læs mereKOMFORT I DE REJSENDES ØJNE

Vi har gjort rejsen endnu mere behagelig for vores 29 millioner rejsende på kortdistanceflyvninger. I vores nye kabiner nyder du godt af mere plads og komfort end nogensinde. De mere behagelige sæder, der kan lænes endnu længere bagud, USB-stik og wi-fi i høj hastighed gør, at korte flyvninger føles endnu kortere.  

Læs mereKomfort i de rejsendes øjne

Når du flyver til og fra USA og Asien, vil du opleve en rejse i verdensklasse i vores nye kabiner. De er inspireret af skandinavisk design og føles som hotelværelser med smart design. Vores enestående samarbejde med Hästens, den svenske producent af senge og sengetøj, har givet os mulighed for at løfte sovekomforten til nye højder.

Læs mereFORBINDELSE I DE REJSENDE ØJNE

Vi synes, ligesom dig, at wi-fi skal være hurtigt. I 2017 lancerer vi Europas hurtigste wi-fi i skyen. Så kan du holde forbindelsen, læse din e-mail, poste et billede eller streame din yndlingsserie.

Læs mere