søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Alle nye tiltag er udviklet med vores passagerer i tankerne.
Vi deler samme syn på verden.


se vores nye tiltagAIRBUS A320NEO IMAGINED BY TRAVELERS

Vi er stolte af at præsentere Airbus A320neo for vores rejsende på kortruteflyvninger. Neos kabiner er mere støjsvage og oplyst af stemningslys, så den oplevelse, der venter dig på en A320neo , er bedre end i klassiske Airbus-fly. Større motorer og sharklet-vingespidser gør også dette fly til det mest miljøvenlige valg på disse strækninger, da det bruger 15-20% mindre brændstof end andre flytyper i dag. Velkommen ombord.

 

Læs mereDINING IMAGINED BY TRAVELERS

At spise ved en hastighed på 850 km/t er ret ekstremt, og pladsen er begrænset. Men derfor kan madoplevelsen godt være noget helt andet.

Med introduktionen af vores nye mad- og drikkevarekoncept på kortruteflyvninger får du en ny og praktisk måde at spise om bord på et fly. Maden er tilberedt af årstidens friske og lokale råvarer og anrettet på en måde, der er let at tilpasse efter din egen smag.

Læs mereCOMFORT IMAGINED BY TRAVELERS

Vi har gjort rejsen endnu mere behagelig for vores 29 millioner rejsende på kortruteflyvninger. I vores nye kabiner kan du nyde du godt af mere plads og komfort end nogensinde. De mere behagelige sæder, der kan lænes endnu længere tilbage, USB-stik og højhastigheds-WiFi får kortruteflyvningerne til at føles endnu kortere.  

Læs mereComfort imagined by travelers

Når du flyver til og fra USA og Asien, vil du opleve en rejse i verdensklasse i vores nye kabiner. De er inspireret af skandinavisk design og ligner stilfulde hotelværelser. Vores enestående samarbejde med Hästens, den svenske producent af senge og sengetøj, har givet os mulighed for at løfte sovekomforten til nye højder.

Læs mereWIFI IMAGINED BY TRAVELERS

SAS’ kortruteflyvninger bliver kun endnu bedre. Snart kan vores nye højhastigheds-WiFi benyttes ombord på de fleste flyvninger i Europa, så du kan holde forbindelsen, fra du letter, til du lander. Få noget arbejde fra hånden, søg efter en god restaurant, eller upload et billede fra din tur, så straks flyet sætter i bevægelse.

Læs mere