Vi anvender cookies til at gøre din oplevelse så god som mulig. Ved at anvende dette websted accepterer du vores cookie-politik

Alle de innovationer, som vi kommer med, er udviklet med de rejsende i tankerne.
Deres syn på verden er også vores.


opdag alle vores innovationer

Airbus A320NEO

A320neo

Ny Nordisk

New Nordic by SAS

Kabineopgradering

Ny kabine - kortruter

Kabineopgradering

Ny kabine - langruter

WiFi

WiFi ombordAIRBUS A320NEO IMAGINED BY TRAVELERS

Vi er stolte over at kunne præsentere Airbus A320neo til vores rejsende på de korte flyrejser. Kabinerne i Neo er blevet mere støjsvage og oplyst med stemningslys, så du får en bedre oplevelse end i de klassiske Airbus-fly. Med sine større motorer og sharklet-vingespidser er Neo også det mest miljøvenlige valg på disse strækninger, da de bruger 15-20 % mindre brændstof end andre fly i dag. Velkommen ombord.

 

Læs mereDINING IMAGINED BY TRAVELERS

At spise ved en hastighed af 850 km/t er ret ekstremt og pladsen er begrænset. Men det behøver madoplevelsen ikke at være.

Vi præsenterer med vores nye madkoncept for kortdistanceflyvninger en ny, smart måde at spise om bord på et fly. Maden er tilberedt med årstidens friske, lokale råvarer og anrettet på en måde, som du nemt kan tilpasse din egen smag.

Læs mereCOMFORT IMAGINED BY TRAVELERS

Snart bliver rejsen endnu mere behagelig for vores 29 millioner rejsende på kortdistanceruterne. De nye kabiner får det samme opdaterede design, som har vist sig så populært på vores langdistancefly, og sæderne bliver udstyret med komfortable puder, der får de korte distancer til at virke endnu kortere.

Læs mereComfort imagined by travelers

Når du flyver til og fra Asien og USA, vil du opleve en rejse i verdensklasse i vores nye kabiner. De er inspireret af skandinavisk design og føles som hotelværelser med smart funktionalitet. Takket være vores unikke samarbejde med Hästens har vi taget sovekomfort til nye højder.

Læs mereCONNECTION IMAGINED BY TRAVELERS

Internetadgang kan virke stressende, hvis forbindelsen er langsom. I 2017 får du adgang til Europas hurtigste Wi-Fi om bord på SAS. Surf på internettet i superhøj hastighed. Bevar forbindelsen, tjek indbakken, post billedet, og slap af.