søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Vi er stolte af at kunne præsentere vores nye og hurtige WiFi

SAS’ kortruteflyvninger bliver kun endnu bedre. Snart kan vores nye højhastigheds-WiFi benyttes ombord på de fleste flyvninger i Europa, så du kan holde forbindelsen, fra du letter, til du lander.

Få noget arbejde fra hånden, søg efter en god restaurant, eller upload et billede fra din rejse, så snart flyet sætter i bevægelse. 

*I sommer kan du købe WiFi ombord for bare 19,- på flyvninger under to timer. Gælder til 31. juli.

WiFi på fly inden for Europa

 

Let forbindelse

Højhastigheds-wi-fi giver også de rejsende mulighed for at bruge SAS Self Service-funktionerne. Du kan handle, få underholdning og modtage personlig information under hele din rejse. For at holde forbindelsen, skal du blot bruge din bookingreference.
 Gratis for EuroBonus Guld-, Diamant- og SAS Plus-rejsende.

Vores hurtige wi-fi er gratis for EuroBonus Guld- og Diamantmedlemmer, og når du rejser på SAS Plus. Det er også muligt at købe WiFi ombord på alle vores kortruteflyvninger imod et lille gebyr.

SAS partners with Netflix

Installationen er allerede i gang

Installationen af vores nye højhastigheds-WiFi på SAS’ kortruteflåde er allerede blevet påbegyndt og forventes færdig inden for de næste to år. 
 Hold dig opdateret

Der kommer snart mere information. I mellemtiden kan du holde øje med, om der er et tegn på døren, når du boarder for at se, om det er et af de fly, hvor WiFi allerede er blevet installeret.

SAS-partnere med Netflix

Vores korte flyvninger er begyndt at føles endnu kortere. Gennem vores nye partnerskab med Netflix kan du streame, som hvis du var derhjemme. Så hvorfor ikke bruge tiden på at se de nyeste episoder af dine foretrukne Netflix Original Series? Du vil føle, at tiden flyver afsted!

SAS-partnere med Netflix