Charterfly

SAS samarbejder med en række rejsearrangører, så du kan opdage endnu mere af verden. Vi ønsker at yde dig den bedste service, uanset om du booker en pakkerejse eller et enkelt sæde hos dem.

Hvis du har booket en rejse med en af de rejsearrangører, vi samarbejder med, og rejser på SAS flyvning med nummer SK7200-SK7999, så rejser du med et charterfly. Vi har samlet noget vigtig information til dig nedenfor.

Detaljeret information

Den mængde bagage, som du kan medbringe på din rejse, afhænger af din billettype, ruten og sommetider destinationen. Derfor anbefaler vi, at du altid tjekker med din rejsearrangør, hvad der gælder for din specifikke rejse.Hvis du har brug for at medbringe mere bagage udover din tilladte bagage, kan du købe den på forhånd med rabat. Du kan altid gratis medbringe mindst et stykke håndbagage og en personlig ejendel, f.eks. en lille håndtaske eller en bærbar computer, i kabinen.

Din tilladte bagage kan ses på din billet/ordrebekræftelse. Ekstra bagage, som du som EuroBonus-medlem kan tage med, er ikke inkluderet, når du rejser på et SAS charterfly.

Tilføj ekstra tasker

Flere oplysninger

  • Hver bagage må veje op til 32 kg. Hvis din bagage vejer mere end 32 kg, skal du fordele vægten på mindst to stykker bagage eller sende den som luftfragt. Dette gælder ikke for specialbagage.

  • Hvis du rejser med et spædbarn, kan du gratis medbringe en klapvogn (maks. 10 kg.). Du behøver ikke booke på forhånd, men du skal sende den som indchecket bagage.

  • Indchecket bagage skal markeres med den bagagemærkat, som du modtager ved bag drop. I lufthavnen kan du også få adressemærkater til at markere din bagage.

  • Læs informationen om farligt gods før du flyver og se vores generelle vilkår og befordringsbetingelser.

Der gælder andre regler for specialbagage på charterfly. Du kan på forhånd booke og betale transport af specialbagage.

Bestil specialbagage på forhånd

Afgifter

Nedenfor kan du se afgifterne for specialbagage. Priserne er for one way, og gælder, når du betaler på forhånd online. Det er også muligt at betale i lufthavnen, men det bliver dyrere.

* Cykler kan kun transporteres, hvis de er pakket i en passende beskyttelsespose eller -kasse eller lignende beholder. Elektriske cykler er ikke tilladt ombord på SAS-flyvninger.

** Et kiteboard eller en taske med et kiteboard og et kitesejl og tilhørende udstyr.

*** En skiboks kan indeholde ét par ski og stave eller ét snowboard, må ikke veje mere end 8 kg. Støvler og hjelm skal placeres i en separat taske. Det er ikke muligt at checke en boks til flere par ski ind.

Hvis du har et yndlingssæde eller hvis du rejser som gruppe, som gerne vil sidde sammen, kan du altid booke og betale dit sæde på forhånd.

Book dit sæde på forhånd

Online check-in

Hvis du har booket dine sæder på forhånd på dit SAS-charterfly, kan du checke ind 14 dage før din rejse og op til 72 timer før afgang. Denne mulighed gælder, når du rejser fra de fleste skandinaviske destinationer. Hvis du har bagage inkluderet i din billet, skal du printe et bagagemærkat i lufthavnen.

SAS Self Service-automat

Spar tid i lufthavnen ved at checke ind på en SAS Self Service-automat, som er tilgængelig i de fleste af vores afgangslufthavne i Skandinavien. Du kan også printe dit boardingkort og dine bagagemærkater her. Sæt bagagemærkaterne på din bagage, og gem kvitteringen. Aflevér din bagage ved bag drop.

Bemandet check-in-skranke

Du er også meget velkommen til at bruge vores bemandede skranke, hvis du ønsker personlig service. Check-in-skranken åbner to timer før flyafgangen, i følge tidsplanen. Der kan gælde lokale ændringer med hensyn til åbningstider. Vi anbefaler, at du checker ind så tidligt som muligt, hvis du skal checke bagage ind.

Hvis du har brug for hjælp i lufthavnen, er det vigtigt at du informerer din rejsearrangør på bookingtidspunktet. Det betyder, for eksempel, hjælp med transport eller hvis du har brug for en kørestol til at komme ombord. Kontakt din rejsearrangør for mere information, for at sikre at du får den hjælp du har brug for.

Mere om særlige rejsebehov.

Kørestole til personer med fysiske handicap kan checkes ind uden afgift.

På de fleste SAS charterfly har du mulighed for at booke et standard eller specialmåltid til din flyvning. Du bedes kontakte din rejsearrangør for yderligere information.

På de fleste SAS-charterfly kan du bestille tax-free varer online til levering ombord på din udrejse eller din hjemrejse. Der gælder visse begrænsninger på alkoholiske drikkevarer og tobak, afhængigt af flyets afrejse- og ankomstlufthavn.

Bestil tax-free varer