søg

FORSLAG

 • loader Der er ikke mere indhold at vise
Andet

Mere information om at rejse med SAS

Hvis du tit rejser med os, kender du os sikkert godt. Vi tilføjer dog hele tiden nye services og løsninger for at forbedre din oplevelse, og det er smart at holde sig opdateret. Her er et par ting, der er gode at vide om at rejse med SAS.

We are travelers

We are travelers – vi flyver af forskellige årsager. Vi rejser frem og tilbage til arbejde flere dage om ugen. Vi arbejder ombord på flyet. Vi besøger vores forældre eller vores børn. Vi søger vores livs eventyr. Vi søger ro og fred. Nogle af os checker store tasker ind. Andre rejser bare med en let håndbagage. Vi bor over hele verden. Sommetider har vi hjemvé. Nogle af os har svært ved at sidde stille. Andre falder i søvn, inden flyet letter.

Vi har alle en ting til fælles: For os er transport mere end blot at komme fra punkt A til punkt B. Det er en del af rejsen. Uanset hvor vi er på vej hen. Hvis det lyder som dig. Så er du en sand rejsende.

 

Altid med SAS

Vi ved, at når du rejser med os, forventer du en nem, behagelig og problemfri tur. Derfor er der visse ting, vi aldrig går på kompromis med.
 

Optjen EuroBonus-point på alle flyrejser

Det betaler sig at vælge SAS. Jo mere du flyver, desto flere EuroBonus-point optjener du. Du optjener point, når du rejser med SAS og vores partnere, såvel som på hoteller, udlejningsbiler og nogle gange endda, når du shopper. Du kan bruge dine point til bonusrejser, hoteller, udlejningsbiler og meget andet. Medlemskab er gratis, og der er ingen aldersbegrænsning.

 

Check ind uden beregning på din telefon, online eller i vores selvbetjeningsautomater

Check ind 22 timer før afgang i SAS-appen, på vores hjemmeside eller ved en SAS Self Service-automat. Du kan også vælge dit sæde, tilføje dit EuroBonus-nummer, ændre dit fly og udskrive dit boardingkort. Med SAS-appen kan du checke ind og få dit boardingkort på din telefon. Det er let.


Kaffe og te ombord, aviser i SAS-appen

Uanset hvornår eller hvordan du rejser, tilbyder vi gratis te og kaffe ombord og gratis aviser og blade på vores app. Ombord finder du også vores livsstilsmagasin Scandinavian Traveler


Intet gebyr når du betaler med privat kreditkort

Når du booker en rejse på vores site, vil der ikke være nogen ekstraudgift, når du betaler med et privat VISA-, Mastercard-, American Express- eller Diners-kort.

Fra 7. november 2018 vil et kreditkortgebyr på 1,96 % blive pålagt til den samlede pris for din billet, hvis du foretager dit køb med et erhvervskort.


24-timers fortrydelsesret

Book nu. Beslut dig senere. Hos SAS kan du altid annullere din rejse inden for 24 timer efter booking uden beregning. Du kan altid ændre din rejse mod et gebyr. Læs mere om 24 timers fortrydelsesret

Hvis du booker mindre end 24 timer før afgang, kan du altid annullere din rejse op til 12 timer før afgang og få alle pengene refunderet. Læs mere om refunderinger


SAS Fast Track – den hurtigste rute gennem sikkerhedskontrollen

Med SAS Fast Track kan du tage den hurtige vej gennem sikkerhedskontrollen, hvis du flyver på SAS Plus eller SAS Business , eller hvis du er EuroBonus Guld- eller Diamant-medlem. Så har du mere tid til at shoppe lidt eller slappe af i vores lounges.

 

SAS Lounges – få mere ud af din rejse

SAS Lounges tilbyder det lille plus til rejsende på SAS Business og SAS Plus samt EuroBonus Guld- og Diamant-medlemmer og rejsende, som tilkøber lounge-adgang. Det er et roligt sted at arbejde, få lidt at spise og drikke, nyde godt af gratis wi-fi eller bare slappe af.

Mad og drikkevarer under flyvningen

Vi mener, at måltider på flyvningen bør være et af højdepunkterne på din rejse. Vi ændrer vores menu fire til fem gange om året og vælger altid lokalt producerede, økologiske og bæredygtige varer. 

 • Når du flyver til USA og Asien, er mad og drikkevarer under flyvningen inkluderet, uanset hvilken type billet du rejser på. 
 • På alle andre fly tilbyder vi mad og drikkevarer på SAS Plus 
 • Hvis du rejser på SAS Go, tilbyder vi gratis kaffe og te, og du kan købe mad ombord og betale med kontanter, kreditkort eller EuroBonus-point

 

Rettidig omhu – altid

Vi ved, at din tid er kostbar. Derfor gør vi alt, hvad vi kan for at sørge for, du ankommer til din destination til tiden. Med SAS nyder du godt af punktlighed i verdensklasse. Faktisk er vi blevet udnævnt som et af verdens mest punktlige flyselskaber flere gange. 

 

Rabatter til børn – de små flyver billigere

Vi byder rejsende i alle aldre velkommen. Hos SAS rejser spædbørn under 2 år gratis eller med en rabat på 90 %, når de sidder på skødet af en voksen. Og børn i alderen 2-11 år, som rejser med en person over 16 år, får op til 25 % rabat.

 

SAS Ungdomsbilletter – rejs billigere, når du er under 26 år

Er du under 26 og leder efter billige og fleksible rejser inden for Skandinavien og Europa? Så vælg SAS Ungdomsbilletter. De tilbyder også masser af andre fordele, som gør din rejse nemmere. 

SAS Dreams

Der er ikke noget forkert i at ønske mere. Noget nyt. Noget særligt. Noget helt utroligt. Derfor har vi skabt SAS Dreams – et skræddersyet koncept, der tilbyder helt unikke oplevelser, kun for SAS EuroBonus-medlemmer. En invitation, som andre kun kan drømme om. Kig en gang. Tjek din indbakke. Vi er sikre på, at du vil finde noget, som du synes om. Vær en drømmer. Vær en rejsende.


Til SAS Dreams

SAS udviklingsblog

Kunne du tænke dig at vide, hvad der skal til for at bygge vores nye, digitale platform? Så tag med os på vores spændende arbejde, og få indblik i, hvordan rejser gøres lettere og bedre gennem digitalisering. Vi fortæller om de milepæle, vi når undervejs, hvad du kan forvente på vores nye digitale hjemmesider og meget mere. 

Star Alliance

Gennem det globale Star Alliance-netværk kan SAS flyve dig næsten alle steder hen i verden. I 1997 blev SAS en af grundlæggerne af Star Alliance, og i dag er der 28 flyselskaber i netværket. Det gør dit SAS EuroBonus-medlemskab endnu mere værdifuldt: Du kan optjene og bruge point hos alle 28 medlemmer af netværket, og samtidigt drager du fordel af det enkelte flyselskabs unikke traditioner og kultur. 
 

Dette er Star Alliance:

 • Grundlagt i 1997
 • 28 flyselskaber
 • 4.456 fly
 • 408.998 medarbejdere
 • Flyver til 192 lande
 • 620 mio. rejsende hvert år
 • flyver til 1.316 lufthavne
Star Alliance MCR banner