søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Wroclaw

SAS flyver dig til en af Polens største, ældste og mest dynamiske byer – Nemlig Wroclaw. Byen er rig på historie og har været under indflydelse af Tyskland og hed engang Breslau. I dag har byen en rig historie og mange seværdigheder at byde på.
 

Fly København Wroclaw – Flyv direkte med SAS

SAS flyver dig direkte til den polske storby, Wroclaw. Flyveturen er dejlig kort og varer kun 1 time og 10 minutter. Vil du flyve billigt til Wroclaw, så har vi en lavpriskalender til dig. 

Billig fly København Wroclaw – se lavpriskalenderen her
 

Oplev Wroclaw

Wroclaw er en historisk og arkitektonisk perle, der efter krig blev genopbygget og i dag er en kombination af arkitektur fra flere nationaliteter. Wroclaws arkitektur er præget af bøhmisk, østrisk, preussisk og polsk arkitektur og byens smalle gader giver en helt speciel oplevelse.

I Wroclaw er det værd at besøge Det Barokke Universitet, som blev grundlagt i 1670, og som har været et akademisk hovedsæde for universitetet. Ved universitetet ligger den barokke ceremonisal, Aula Leopoldina, som har et utroligt smukt kunsthåndværk og udsmykning. Universitetet benyttes stadig som et universitet, men er åbent for guideture og turister.
Du kan besøge Katedral øen i den ældste del af Wroclaw – Ostrów Tumski eller tag en vodkasmagning tur med dine venner. Derudover er torvet og rådhuset en af de mest populære steder at besøge for turister. Her er livligt med moderne byliv, lækre spisesteder og natteliv. Rådhuset er måske det smukkeste i hele Europa med sengotisk stil, og blev bygget omkring det 14.-15. århundrede.
 

Inkluderet i dine flybilletter fra København til Wroclaw

Flyv til Wroclaw fra København med SAS. Din gode rejseoplevelse er vigtig for os, derfor har vi inkluderet en masse i dine flybilletter.

SAS Go:

Vil du kun medbringe håndbagage til Wroclaw? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og medbringe en håndbagage på max 8 kg samt en lille personlig taske.