søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Vilnius

Kun halvanden time med fly fra København ligger en af Europas mere ukendte perler – Vilnius. Vilnius er hovedstaden i Litauen, og er placeret i den sydøstlige del af Litauen.

Byen er en af det bedst bevarede hovedstæder i Europa og bestemt et besøg værd. Den korte afstand gør destinationen til et oplagt valg til dig, der er på udkig efter en hyggelig weekendtur. Desuden får du god valuta for pengene i Vilnius, så der er rig mulighed for selvforkælelse. 
 

Flyv direkte fra København til Vilnius 

SAS flyver direkte fra København til Vilnius, så du på blot halvanden time kan komme til Litauens hovedstad. Med tre daglige afgange til og fra Vilnius finder du med sikkerhed en flybillet, som passer ind i din kalender.

Bestil lufthavnsparkering i Københavns Lufthavn så du hurtigt og nemt kan komme til og fra lufthavnen. 
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Vilnius 

Hos SAS får du meget for pengene ligegyldig, hvilken rejseklasse du vælger. Vi har nemlig inkluderet en masse fordele i din flybillet. Vælger du SAS Go, får du: 

Skal du på forlænget weekend, og har du ikke behov for andet end en håndbagage? Med SAS Go Light må du medbringe en håndbagage på op til 8 kg. SAS Go Light er derfor det perfekte valg, hvis du kun skal afsted et par dage, og ikke har brug for så meget bagage. 

 

Find de billigste fly fra København til Vilnius 

Er du på jagt efter billige flybilletter fra København til Vilnius? Tjek vores lavpriskalender – her har vi samlet vores billigste flybilletter, men vær ude i god tid eller fleksibel med datoerne, hvis du ønsker at få fingrene i de bedste flybilletter til Vilnius. 
 

Transport til og fra Vilnius lufthavn 

Vilnius lufthavn er placeret 7 km fra centrum af Vilnius, og er den største civile lufthavn i Litauen. Vilnius’ busnetværk er et af de største i Europa, hvilket gør det let og hurtigt at komme rundt i byen. 

Adresse til Vilnius lufthavn: 

Rodūnios kl. 10A, Vilnius 02189, Litauen
 

Tog 

Fra Vilnius lufthavn kan du tage et tog direkte til Vilnius hovedbanegård på kun 7 minutter. 
 

Bus 

Fra lufthavnen kan du enten tage Bus No.1 til hovedbanegården, eller Bus No.2 der kører gennem centrum. Begge ruter tager ca. et kvarter. Busserne kører i tidsrummet 06.00 til 23.00. 
 

Taxi 

Ønsker du at tage en taxi ind til centrum, finder du en taxaholdeplads udenfor ankomsthallen. 
 

Værd at se i Vilnius 

Vilnius er en smuk by, som byder på mange interessante oplevelser for enhver smag. Vilnius er en af det bedst bevarede europæiske byer, hvor du kan opleve gotiske mesterværker, detaljer fra barokken og middelalderlevn. 
 

Den gamle bydel

Besøger du den gamle bydel, må du ikke snyde dig selv for en gåtur igennem de smalle stræder, hvor du vil opleve et væld af smukke bygninger. Bliver du træt, kan du altid tage et hvil i en af byens mange parker. 
 

Gediminas-tårnet

Start din sightseeingtur ud med at besøge Gediminas-tårnet, hvor du får en flot udsigt over byen. Fra tårnet kan du eksempelvis se flere af de gamle pladser, og nogle af byens mange kirker.
 

KGB-museet

Er du historieinteresseret, er du nødt til at aflægge KGB-museet et besøg. Bygningen der tidligere både har været hovedkvarter for Gestapo og KGB (Sovjetunionens berygtede hemmelige politi), er i dag omdannet til et museum, hvor du kan høre om det litauerne beskriver som folkedrab mod nationen under det kommunistiske styre.

Er du interesseret i at få flere gode råd til din rejse til Vilnius, bør du aflægge vores rejseguide Scandinavian Traveler et besøg. Scandinavian Traveler er fyldt med spændende artikler, der klæder dig på til en tur sprængfyldt med oplevelser. 

 

Litauens ambassade i Danmark

Bernstorffsvej 214, 2920 Charlottenlund

Danmarks ambassade i Litauen: 

T. Kosciuskos gatve 36 01100 Vilnius Tel +370 (5) 264 8760