søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Pula

Vil du gerne opleve den kroatiske by Pula? Pula er i folkemunde kendt som en miniudgave af Rom. Det skyldes især de mange historiske seværdigheder, som byen har at byde på, der blandt andet tæller verdens største amfiteater.  

Flyv direkte fra København til Pula på blot to timer i højsæsonen med SAS. I Pula finder du den perfekte kombination af god mad, spændende oplevelser og ren afslapning ved det krystalklare vand.  

Vi ser frem til at byde dig velkommen ombord!  

 

Inkluderet i din flybillet fra København til Pula  

Der er mange gode grunde til, at du skal booke fly fra København til Pula hos SAS. Vi transporterer dig nemlig ikke blot fra a til b, men sørger ligeledes for, at rejsen derhen bliver så behagelig som mulig. Selvom turen fra København til Pula er kort, kan du se frem til en række fordele, heriblandt kaffe og te ombord, frit sædevalg 22 timer før afrejse og mulighed for at læse dagens avis i vores app.  

Foruden de allerede nævnte fordele, kan du også se frem til:  

Vil du vide mere om vores bagageregler, eller hvilken type rejseklasse du skal vælge til din rejse fra København til Pula?  

Læs mere om vores forskellige rejseklasser 
 

Billige flybilletter fra København til Pula  

Har du længe ledt efter gode og billige flybilletter fra København til Pula? Hos SAS har vi gjort det let at finde vores billigste flyafgange. Vi har nemlig valgt at samle dem alle i en lavpriskalender, hvor du let kan danne dig et overblik over afgange og priser i den givne periode.  

Et godt råd er ikke at vente for længe med at bestille, da du risikerer, at de mest favorable flybilletter fra København til Pula er væk.  

Og husk at du altid har 24-timers fortrydelsesret, hvis du bestiller dine flybilletter hos os. På den måde kan du slå til med det samme, hvis du ser et godt tilbud og først bagefter tjekke datoer og pris med din rejsepartner.  

Book flybilletter fra København til Pula nu i vores lavpriskalender 
 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Pula  

Vil du have endnu mere for pengene? Så tilmeld dig SAS EuroBonus, inden du booker din rejse fra København til Pula.  

Som EuroBonus-medlem optjener du point på alt fra flybilletter til shopping gennem SAS og vores samarbejdspartnere. Når du har optjent tilstrækkeligt med point, kan du bruge dem til betaling af flybilletter, hotelophold, opgradering af flybilletter og meget mere.  

Tilmeld dig EuroBonus gratis 
 

Transport til og fra Pula Lufthavn  

Pula er placeret blot seks kilometer fra byens centrum. Du kan derfor på ingen tid komme ind til centrum. Er det første gang, du besøger Pula, finder du nedenfor en oversigt over, hvilke transportmidler du kan benytte til at komme ind til centrum.  
 

Bus 

Den billigste måde at komme ind til centrum er med shuttlebus. Busstoppestedet finder du udenfor terminalbygningen.  
 

Taxi 

Vil du hurtigt og nemt ind til centrum af Pula, kan du tage en taxi på omkring 15 minutter. 

Selskabet Udruga Taxi Ližnjan er dem, der står for taxaudbuddet i lufthavnen. Vil du spare tid, kan du booke en taxa på deres hjemmeside inden ankomst.  
 

Biludlejning i Pula Lufthavn  

Ønsker du mere frihed til at udforske Pula og den istriske halvø? Lej en bil gennem en af de mange biludlejningsfirmaer, der er tilknyttet Pula Lufthavn.  

Vil du spare tid i lufthavnen, er det en god idé at bestille udlejningsbilen hjemmefra, så står den klar, når du lander.  

Bestil udlejningsbil  
 

Adresse til Pulas lufthavn (PUY):  

Ližnjan, Valtursko polje 210, 52100, Pula, Kroatien 

Hjemmeside