søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til München

Direkte fly fra København til München op til fem gange dagligt  

München er en af Tysklands mest kendte byer, og det er bestemt ikke uden grund. I München finder du alt, du kan drømme om på en ferie. Byen er særdeles hyggelig, da den oprindelige og autentiske tyske atmosfære er blevet bibeholdt i form af bygninger helt tilbage til barokken og renæssancen.  

Det er også i München, at du kan opleve den årlige Oktoberfest, der er verdens største ølfestival. For ikke at nævne fodbold, som München også er meget kendt for.  
 

Leder du efter flybilletter fra København til München?

Vi flyver til München op til fem gange dagligt – du finder derfor med sikkerhed en afgang, der passer ind i dine planer hos os.  

Selve turen fra København til München tager ikke mere end 1,5 time – det er dermed en oplagt destination til en lille weekend-getaway.

Husk at vi også flyver direkte fra Aarhus til München hver dag.  

Book din rejse fra København til München  
 

Hvad er inkluderet i din flybillet fra København til München  

Det kan godt være, at rejsen fra København til München ikke er lang, men derfor skal du ikke mangle noget undervejs. Under din rejse kan du nyde en dejlig varm kop kaffe eller te, imens du læser dagens avis, som er tilgængelig i vores app – alt sammen uden ekstra betaling, naturligvis. 

Men det er langt fra de eneste fordele, der er ved at flyve med SAS. Er du nysgerrig på resten af vores fordele, kan du danne dig et overblik her:  

Er du i tvivl om, hvilken rejseklasse der passer bedst til dig på din rejse fra København til München? Bliv klogere på vores forskellige rejseklasser og mulighederne hos SAS.  
 

Billige flybilletter fra København til München  

Det kan være lidt af en jungle at finde flybilletter, især hvis du gerne vil have fingre i nogle billige af slagsen. Vi har gjort det let at finde vores billigste flyafgange – det eneste du skal gøre er at besøge vores lavpriskalender. Her finder du billige billetter til en lang række destinationer, og ruten fra København til München er selvfølgelig ingen undtagelse.  

Chancen for at gøre et godt kup er størst, hvis du er ude i god tid og fleksibel med rejsedatoerne. Det er derfor klart vores anbefaling.  

Vi har altid 24 timers fortrydelsesret på vores flybilletter. Det vil sige, at du roligt kan slå til, hvis du finder et godt tilbud, og først bagefter kontakte din rejsemakker i forhold til dato, afgangstid og pris.  

Find billige flybilletter fra København til München 
 

Optjen EuroBonus-point på din rejse fra København til München  

Er du tilmeldt vores EuroBonus-ordning? Hvis ikke kan du med fordel gøre det, inden du bestiller flybilletter fra København til München!  

EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, som giver dig mange fordele lige fra starten.  

Som EuroBonus-medlem optjener du point på rejser, hoteller, udlejningsbiler og shopping både gennem os og vores samarbejdspartnere. Pointene kan senere bruges til at bestille nye flybilletter, hotelophold og meget mere! Lyder det som noget for dig?   

Tilmeld dig vores EuroBonus-ordning gratis  
 

Transport til og fra München Lufthavn  

München Lufthavn, også kaldet Flughafen München Franz Josef Strauß, er placeret 40 km syd for byens centrum. Heldigvis er der gode transportmuligheder i München Lufthavn. Vi har undersøgt transportmulighederne for dig, så du nemt kan danne dig et overblik over, hvordan du kommer til din destination.  
 

Tog  

Den hurtigste og nemmeste måde at komme ind til centrum af byen er med tog. I terminal 1 finder du togstationen, hvorfra du kan tage S-Bahn (S1) til Münchens hovedbanegård. Turen fra lufthavnen ind til centrum med tog tager omkring 45 minutter.  

Fra Münchens hovedbanegård er det muligt at skifte til en lang række regionaltoge, hvis du skal til en anden by i Tyskland.  
 

Bus 

Foretrækker du at køre med bus, så du kan kombinere transport med sightseeing, kan du benytte dig af Lufthansas lufthavnsbusser, som kører hvert 20. minut. Turen til centrum tager omkring 40 minutter afhængig af trafik.  

Er du i München på forretningsrejse, kører der også busser direkte ind til byens forretningsmæssige kerne - Messe München International.  
 

Taxa  

Er offentlig transport ikke noget for dig, kan du selvfølgelig altid tage en taxa. Du finder taxaholdepladsen udenfor terminal 1.  
 

Adresse til München Lufthavn (MUC)  

Nordallee 25, 85356 Freising, Tyskland 

Hjemmeside