søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Malaga

Direkte fly fra København til Malaga 

Har du længe ledt efter fly fra København til Malaga? Bestil flybilletter hos os, og oplev alle fordelene ved at rejse med SAS. På blot fire timer kan du komme til den solrige by, hvor feriestemning er lagt, så snart du træder ud af flyveren. 
 

Inkluderet i dit fly fra København til Malaga 

Hos SAS ønsker vi at give dig den bedst mulige rejse fra København til Malaga. Bestiller du fly gennem os, kan du derfor se frem til en lang række fordele, uanset hvilken rejseklasse du vælger. Disse er følgende:

Vil du vide mere om vores forskellige billettyper, kan du klikke her
 

Billige flybilletter fra København til Malaga 

Leder du efter billige fly til Malaga? Hos SAS finder du et stort udbud af billige flybilletter fra København til Malaga i vores lavpriskalender. Vi anbefaler dog, at du bestiller i god til, og er fleksibel med rejsedatoerne, hvis du vil have fat i de mest fordelagtige flybilletter til den spanske by. Skulle du tilfældigvis fortryde din booking, kan vi glæde dig med, at vi altid har 24 timers fortrydelsesret. 

Book fly fra København til Malaga nu i vores lavpriskalender
 

Opnå ekstra fordele på dine flybilletter fra København til Malaga 

Er du tilmeldt vores EuroBonus-ordning? Hvis ikke bør du overveje det i forbindelse med din booking af fly til Malaga. Tilmelder du dig vores EuroBonus-ordning, kan du se frem til en langt række fordele. Hver gang du booker fly og hotel, eller køber noget gennem en af vores samarbejdspartnere optjener du point, som senere kan bruges til nye bookinger. 

Tilmeld dig EuroBonus her
 

Transport til og fra Malaga Lufthavn (AGP)

Malaga Lufthavn er placeret 8 km sydvest for Malaga, hvilket gør det hurtigt at let at komme ind til centrum af byen fra lufthavnen. Der findes flere forskellige transportmidler, du kan benytte.
 

Tog 

Ude foran afgangshallen finder du en togstation, hvor der går direkte forbindelser både til Malaga, Torremolinos og Fuengirola.
 

Bus

Fra terminal 1 er det muligt at tage en turistbus ind til Malaga, bussen kører hver halve time i højsæsonen. 
 

Taxa 

Den nemmeste og hurtigste måde at komme ind til centrum af Malaga er med taxa. Vær dog opmærksom på at priserne er højere i aften- og i nattetimerne. 
 

Udlejningsbil 

Vil du se mere af Spanien end blot Malaga, kan du med fordel leje en bil. På den måde kan du nemt komme rundt i området til byer som Granada, Marbella, Fuengirola og Sevilla. Ønsker du at leje en bil, anbefaler vi, at du bestiller den i forvejen, så den står klar, når du ankommer. 
 

Værd at se i Malaga 

Er du nysgerrig efter at vide mere om, hvad Malaga har at byde på? Vi har lavet en lille guide til en række seværdigheder, du ikke må gå glip af, når du besøger Malaga for første gang. 
 

Alcazaba 

Under dit besøg i Malaga bør du aflægge det mere end 1000 år gamle mauritiske fæstningsværk et besøg. Det er en unik oplevelse, som får tankerne hen på Tusind og én nats eventyr, da storbyens larm forsvinder, imens du går på eventyr i den mellemøstlige labyrint. Desuden er der en enestående udsigt over Malaga, hvis du bevæger dig op på toppen af den gamle fæstning. 
 

Picasso museet 

Når du besøger Malaga, er det ikke til at komme udenom Picasso museet, hvor en del af hans mest berømte værker er udstillet. Malaga er Picassos fødeby, hvilket er årsagen til museet er blevet opført. Museet er at finde i en smuk bygning fra renæssancen, og huser 200 af hans sjældne værker. 
 

Málaga Katedral 

Malaga Katedral er ikke blot en smuk seværdighed, men også et symbol på Malaga. I folkemunde bliver katedralen kaldt La Manquita, hvilket betyder den enarmede kvinde. Årsagen til dette kælenavn er, at det sydlige tårn aldrig blev færdigt, alligevel valgte man at afslutte arbejdet i 1782. 

Fandt du ikke det, du søgte, eller er du interesseret i at få flere rejsetips, er du velkommen til at besøge vores rejseguide – Scandinavian Traveler, hvor du finder et stort udvalg af rejseartikler specifikt til din destination. Her kan du for eksempel læse mere om, hvilke barer og restauranter du skal besøge på din ferie i Malaga. 
 

Øvrigt 

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring