søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Krakow

mange fordele ombord på vores direkte fly fra København til Krakow  

Har du længe drømt om en weekendtur til Krakow? Byen er blandt de smukkeste i Europa, og byder på alt, hvad man kan forvente af en storby og endda i et prisniveau, hvor alle kan være med.  

Flyv direkte fra København til Krakow med SAS, vi flyver dertil hele tre gange om ugen. Udsigten til at finde en afgang der passer ind i dine planer, er derfor stor.

Selve rejsen derhen er ikke lang, faktisk tager turen ikke mere end 1,5 time, men derfor skal du stadig have det godt. Af den grund har vi tilføjet en række ekstra fordele til alle vores flybilletter – på din rejse fra København til Krakow kan du derfor se frem til en dejlig varm kop kaffe eller te ombord, sædevalg 30 timer før afgang og meget mere, og det bedste af det hele – det koster ikke en kroner mere!  
 

Er du nysgerrig på, hvilke fordele vi ellers kan tilbyde, kan du danne dig et overblik her:  

Uanset hvilken rejseklasse du vælger, får du den samme gode service. Læs mere om forskellen på de forskellige rejseklasser her.  
 

Tilmeld dig SAS EuroBonus inden du booker fly fra København til Krakow 

Vidste du, at du har mulighed for at få endnu mere for pengene, når du rejse med SAS? Det eneste du skal gøre er at tilmelde dig vores fordelsklub – EuroBonus.  

Tilmelder du dig EuroBonus, får du mulighed for at rejse mere end ellers, du optjener nemlig point, hver gang du bestiller flybilletter gennem os eller shopper hos en af vores samarbejdspartnere. De point du optjener, kan du bruge på alt fra nye flybilletter og hotelophold til billeje.  

Det er helt gratis at tilmelde sig EuroBonus, og der er ingen krav til, hvor meget du skal bruge det – det styrer du helt selv. Har vi vakt din interesse? Læs meget mere om EuroBonus og tilmeld dig her.
 

Få fingre i de billigste flyafgange fra København til Krakow 

Har du længe ledt efter billige flybilletter fra København til Krakow uden held? Det kan være lidt af en bedrift at opsnappe de billigste flybilletter blandt de mange udbydere. 

Hos SAS har vi gjort det let at finde de billigste afgange med vores lavpriskalender. I lavpriskalenderen kan du nemt danne dig et overblik over vores afgange fra København til Krakow, så du nemt kan slå til, hvis du finder et godt tilbud, der passer ind i dine rejseplaner.  

Det kan ofte godt betale sig at være ude i god tid og være fleksibel med rejsedatoerne, hvis du vil have fat i de billigste flybilletter til Krakow, eller nogle af vores andre spændende destinationer.  

Find din rejse i vores lavpriskalender  

 

Opnå op til 90 % i børnerabat på din rejse fra København til Krakow 

Hos SAS byder vi alle aldersgrupper velkommen ombord, vi er nemlig overbevist om, at rejseglæden ikke kan starte for tidligt i livet.  

Af den grund kan du hos SAS få en masse rabat på dit barns flybillet. Rejser du med et barn under 2 år, får du helt op til 90 % i rabat, hvis I deler sæde, mens børn i alderen 2–11 år får op til 25 % i rabat.  

Læs mere om at rejse med børn 
 

Transport til og fra Krakow Lufthavn  

Krakow Lufthavn også kaldet Krakow- Balice Johannes Paul II Lufthavn er kun placeret 11 km fra centrum af byen, hvilket gør Krakow til en oplagt destination til weekendture, i og med at både flyvetiden og afstanden mellem byen og lufthavnen er relativt kort.  

I lufthavnen finder du et stort udvalg af transportformer, du kan gøre brug af, når du skal fra lufthavnen ind til centrum.  
 

Tog 

Den hurtigste måde at komme ind til centrum er med bus. I lufthavnen kan du tage toget Balice Express linje 142 ind til centrum af Krakow på blot 15 minutter.  
 

Bus 

Ønsker du at tage bussen til centrum, kan du i dagtimerne benytte linje 208 og 252, og om natten 902. Du skal regne med en transporttid på 40-45 minutter, hvis du vælger denne transportform.  
 

Taxa 

Er du ikke fan af offentlig transport, er det også muligt at tage en taxa til centrum. Ude foran ankomsthallen finder du taxaholdepladsen, hvor du let kan få fat i en taxa. Med taxa tager turen ind til centrum omkring 30 minutter afhængig af trafik og destination.  
 

Den polske ambassade

Richelieus Alle 12  

2900 Hellerup 

Tlf.: 39 46 77 00 

Hjemmeside   

 

Det danske konsulat i Krakow  

ul. Świętej Anny 5 

31-008 Kraków 

Tlf.: +48 (12) 421 7120 og +48 (12) 421 7380 

  

Øvrigt 

Fly til Polen

Rejseforsikring