søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Hong Kong

SAS flyver med dig til Hong Kong – Den kinesiske storby hvor øst møder vest, og hvor det traditionelle møder det moderne. Byen har været igennem en stor udvikling på rekordtid og smukke skyskrabere har taget sin plads i byen.

Hong Kong har en helt speciel dynamik, som er værd at opleve. Hong Kong bestod oprindeligt af øen Hongkong, halvøen Kowloon og en anden mindre ø. I dag er Hong Kong er en moderne storby med omkring 8 mio. indbyggere, og betragtes som en særlig administrativ region i det sydlige Kina.
 

København Hong Kong – Flyv direkte med SAS

Rejs med SAS til Hong Kong året rundt. Vi har flere ugentlige København Hong Kong afgange, og der er også gode forbindelser fra Billund, Aarhus og Aalborg via København. Hvis du vælger København Hong Kong direkte med SAS, tager flyveturen ca. 10 timer og 50 minutter, før du befinder dig i Kinas fjerdestørste by. 

Med en enkelt mellemlanding tager flyveturen 12 timer og ca. 13 timer hjem. Uanset rejseklasse, tilbyder vi mad, drikke og underholdning.

Find din afgang til Hong Kong 
 

Inkluderet i din flybillet til Hong Kong

Din komfort er vigtig for os, derfor har vi sørget for at inkludere mange fordele i din flybillet.

Inkluderet i din flybillet: 

Vil du kun medbringe håndbagage til det smukke Hong Kong? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og kun medbringe håndbagage på max 8 kg. Samt en mindre personlig taske.
 

Oplev Hong Kong – Moderne byliv med masser af kultur og tradition 

Hong Kong har imponerende arkitektur, men byder også på smuk natur. Byen har mange store nationalparker, så du har mulighed for at holde en pause fra det travle byliv og slappe af i rolige omgivelser.

Du vil ikke føle dig fremmed i Hong Kong, der gennem årene har tilegnet sig en international stemning, blandt andet fordi engelsk er et af de to officielle sprog, men også fordi det er et attraktivt jobmarked. Shop ved Causeway Bay, Ladies’ Market, Jade Market eller Cat Street.

Tag til Victoria Peak – byens højeste punkt, hvor du vil få den bedste udsigt til Hong Kong. Tag det charmerende tog, The Peak Tram på vejen, og få en hyggelig tur derhen. Se kæmpebuddhaen på øen Lantau, der er verdens største buddhastatue. Se de mange lokale templer og klostre soom Man Mo Temple eller Chi Lin Nunnery.

Det kinesiske køkken er et af de bedste i verden, og du har gode muligheder for at smage på lækkert kinesisk mad i Hong Kong. Dim Sum er en traditionel snack i Hong Kong, som du helt klart bør prøve. Det består af flere små retter, som er en kombination af mange ting. Det serveres med kinesisk te, og er et godt sted at starte, for at lære kulturen bedre!
 

Flere fordele i flyet fra København til Hong Kong – SAS Plus

Du har en lang flyvetur i København Hong Kong rejsen, og du ønsker måske endnu flere fordele – Så kan du flyve med SAS Plus.

SAS Plus:

  • Undgå kø og tag Fast Track
  • Adgang til SAS Lounge, hvor du kan slappe af og få en bid mad
  • 2 stk. bagage x 23 kg
  • Fortrydelsesret – gebyrfrit og så ofte som du ønsker
  • EuroBonus-point – Optjen mer point med SAS Plus
  • Mad og drikke ombord 
  • Sædevalg ved reservation
     

Find flere gode rejsetips om Hong Kong på Scandinavian Traveler