søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Gøteborg

Direkte fly fra København til Gøteborg

Skal du en tur til Gøteborg? Flyv med SAS til den grønne svenske by, hvor du blandt andet finder et stort udvalg af kulturelle tilbud og kulinariske oplevelser. Vi flyver direkte fra København til Gøteborg på under en time, og har flere daglige afgange, så du nemt kan finde en afgang, der passer ind i din kalender. 
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Gøteborg 

Selvom flyrejsen fra København til Gøteborg er kort, ønsker vi at give dig en god og behagelig rejse. For at opnå det bedst muligt, har vi valgt at tilføje en række fordele, som du kan nyde godt af, uanset hvilken rejseklasse du vælger. Fordelene er følgende:  

Læs mere om vores forskellige rejseklasser eller bagageregler og bliv klogere på, hvad du skal vælge. 
 

Billige flybilletter til Gøteborg 

Leder du efter billige flybilletter fra København til Gøteborg? Hos SAS har vi gjort det let at finde billige flybilletter, det eneste du skal gøre, er at tjekke vores lavpriskalender, hvor alle vores billigste afgange fra København til Gøteborg er samlet. Ønsker du at gøre brug af vores lavpriskalender, anbefaler vi, at du er ude i god tid og fleksibel med afrejsedatoerne, da vi oplever, at flybilletterne ofte er eftertragtede. 

Book fly fra København til Gøteborg nu i vores lavpriskalender 
 

Optjen EuroBonus-point når du booker fly fra København til Gøteborg

Har du hørt om SAS EuroBonus? Hvis ikke, kan det godt betale sig at læse om ordningen, inden du bestiller fly fra København til Gøteborg. Med vores EuroBonus-ordning får du meget mere for pengene, du kan nemlig se frem til at optjene EuroBonus-point hver gang, du bestiller fly gennem os eller køber noget hos en af vores samarbejdspartnere. De optjente point kan senere bruges som betaling, når du booker nye flybilletter, hotel eller ønsker en opgradering. 

Tilmeld dig gratis her  
 

Transport fra Gøteborg-Landvetter Lufthavn 

Gøteborg Lufthavn er Sveriges næststørste lufthavn og er placeret 20 km fra centrum af byen. Fra lufthavnen kan du nemt komme ind til byen med enten bus eller taxa. 
 

Bus  

Fra lufthavnen er det muligt at tage en bus ind til centrum af byen. Busholdepladsen er placeret foran afgangsterminalen, og på blot 20 minutter kan du stå i centrum af Gøteborg. Busserne kører hvert 12. minut. 
 

Taxa 

Du kan også benytte dig af en taxa, hvis offentlig transport ikke er noget for dig. Taxaholdepladsen finder du også ude foran afgangsterminalen. 
 

Adresse til Gøteborg Lufthavn (GOT):  

438 80 Landvetter, Sverige

Telefon: +46 10 109 31 00

Hjemmeside
 

Værd at se i Gøteborg 

Gøteborg er en by, der har rigtig meget at byde på, hvilket kan gøre det svært at vælge. De fleste seværdigheder er i gåafstand, men ellers kan du også benytte det velfungerende sporvognssystem. Vi har samlet en række anbefalinger til nogle af de oplevelser, du ikke må gå glip af, når du besøger den svenske by. 
 

Skansen Kronan 

Besøg det gamle fort Skansen Kronan, hvor du kan få et indblik i, hvordan Gøteborg så ud i det 17. århundrede. Fortet er placeret på Risåsberget i det sydlige Gøteborg, hvor du også kan nyde den flotte udsigt over byen. 
 

Trädgårdsföreningen

I Gøteborg finder du også Trädgårdsföreningen, som er en af Europas bedst bevarede parker. Parken blev opført i midten af det 19. århundrede, og er især kendetegnet ved sine store græsarealer, idylliske søer, skulpturer, springvand og sit Palmehus. I det store drivhus, også kaldet Palmehuset, er det muligt at se et stort udvalg af palmer og blomster. Parken er også et sted for børn, da der i Trädgårdsföreningen også er en god legeplads. 

Få mange flere gode råd til din tur til Gøteborg i vores rejseguide Scandinavian Traveler
 

Øvrigt  

Rejsemål med SAS

Rejseforsikring