søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Gdansk

Direkte fly fra København til Gdansk flere gange dagligt 

Gdansk blev nærmest jævnet med jorden under 2. verdenskrig, men fremstår i dag som et levende museum, hvilket vi kan takke den polske befolkning for, som er kendt for deres evne til at genopbygge. 

I dag rummer Gdansk alt, hvad du kan forlange, når du besøger en større by i Europa. Her kan du oplevelse alt fra kultur, natteliv og shopping til spa og strand – en ting er i hvert fald sikkert, du kommer ikke til at kede dig under dit besøg i Gdansk.  

Flyv med SAS til Gdansk – vi har flere daglige afgange fra København. Vi flyver direkte dertil, så turen derhen tager kun en time. Gdansk er derfor både en oplagt destination til forretningsrejser og til en lille weekend-getaway.  

Find din afgang fra København til Gdansk 
 

Inkluderet i dit fly fra København til Gdansk

Vi sørger ikke kun for, at du når hurtigt og sikkert frem til den ønskede destination, men også for at din rejse derhen bliver så behagelig som muligt.  

Flyver du med os fra København til Gdansk, kan du derfor se frem til en lang række fordele såsom gratis kaffe og te under hele turen og frit sædevalg 30 timer før afrejse. Desuden har du mulighed for at læse dagens avis i vores app, hvis du downloader den inden afrejse.  

De nævnte fordele er dog langt fra det eneste, du kan se frem til under din rejse. Er du interesseret i at læse mere om fordelene ved at rejse fra København til Gdansk med SAS, finder du en oversigt nedenfor:  

Uanset hvilken rejseklasse du flyver på fra København til Gdansk, kan du nyde godt af de førnævnte fordele. Er du interesseret i at høre mere om, hvad forskellen er på vores forskellige rejseklasse, kan du læse mere om dem her.  
 

SAS EuroBonus – opnå store fordele på din rejse fra København til Gdansk

Har du bekendt med EuroBonus? Hvis ikke kan vi fortælle, at det er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du optjener point, hver gang du bestiller flybilletter gennem SAS, shopper hos en af vores samarbejdspartnere, eller bruger det kreditkort din EuroBonus-konto er knyttet til. Princippet bag EuroBonus er, at jo mere du gør brug af dit EuroBonus-medlemskab, desto flere fordele opnår du.  

Lyder vores EuroBonus- ordning som noget for dig? Tilmeld dig EuroBonus inden du booker fly fra København til Gdansk, og få glæde af alle fordelene allerede på din første rejse.  

Bliv medlem af EuroBonus og oplev alle fordelene 
 

Billige fly fra København til Gdansk  

Det er ikke altid lige let at finde billige flybilletter på internettet. For at komme dette problem til livs har vi udviklet en lavpriskalender, hvor du altid kan se vores billigste flyrejser.  

Står du overfor en rejse til Gdansk fra København, bør du i særdeleshed tjekke vores lavpriskalender og se, om du kan gøre dig et godt kup.   

For at få den bedste afgang og pris vil vi dog anbefale, at du enten bestiller dine flybilletter i god tid eller er fleksibel med rejsedatoerne, da vi ofte oplever stor efterspørgsel på denne type billetter.  

Book billige flybilletter fra København til Gdansk 
 

Transport til og fra Gdansk Lufthavn  

Gdansk Lufthavn er en mellemstor moderne lufthavn, som er placeret kun 10 km fra centrum af Gdansk. Skal du besøge Sopot eller Gdynia, er de kun henholdsvis 11 og 23 km væk.  

 

Bil 

Ude foran Gdansk Lufthavn finder du flere biludlejningsvirksomheder, hvor du med fordel kan leje en bil, hvis du gerne vil opleve lidt af oplandet til Gdansk.  

Ved du allerede på forhånd, at du ønsker at leje en bil, er det altid en god idé at booke en bil hjemmefra, da den på den måde står klar til dig, når du lander.  

Book din udlejningsbil her  

 

Bus  

Den billigste måde at komme ind til centrum på er med bus. Tag bus 210B fra lufthavnen ind til centrum, det tager omkring 30 minutter.  

 

Taxa 

Foretrækker du at tage en taxa fra Gdansk Lufthavn ind til centrum, finder du taxaholdepladsen udenfor hovedindgangen til terminalen. 

 

Adresse til Gdansk Lufthavn (GDN):  

ul. Juliusza Słowackiego 200 

80-298 Gdańsk, Polen 

Tlf-: +48 52 567 35 31 

Hjemmeside 
 

Den polske ambassade

Richelieus Alle 12 

2900 Hellerup 

 

Den danske ambassade i Gdansk

ul. Marszałkowska 142 

00-061 Warszawa 

Hjemmeside
 

Øvrigt  

Fly til Polen