søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Dubrovnik

Dubrovnik, også kendt som Ragusa er en kroatisk by med placering ud til Adriaterhavet. Byen er en af de mest besøgte og naturskønne i Kroatien. Mange kender byen fra den prisbelønnede serie Game of Thrones, hvor byen er blevet brugt som kulisse til Kings Landing. 

Vil du gerne opleve smukke Dubrovnik? Flyv med SAS fra København til Dubrovnik på blot fire timer. 
 

Inkluderet i dit fly fra København til Dubrovnik 

Der findes mange gode grunde til at booke fly fra København til Dubrovnik hos SAS. Vi transporterer dig ikke kun fra a til b, men sørger ligeledes for, at du får en behagelig rejse. 

Af den grund har vi tilføjet en række fordele til alle vores flybilletter for at sikre at du får en bedst mulige rejse. Flyver du fra København til Dubrovnik med SAS, får du altid: 

Ønsker du at vide mere om vores bagageregler, eller hvilken type flybillet fra København til Dubrovnik du skal vælge, kan du læse mere her.
 

Billige flybilletter fra København til Dubrovnik 

Er du på udkig efter de bedste og billigste flybilletter fra København til Dubrovnik? Hos SAS finder du nemt de billigste flybilletter. Det eneste du skal gøre at tjekke vores lavpriskalender, men vent ikke for længe med at bestille, da du risikerer, at de mest favorable flybilletter fra København til Dubrovnik er væk. 

Book flybilletter fra København til Dubrovnik nu i vores lavpriskalender

 

Optjen EuroBonus-point på flybilletter fra København til Dubrovnik 

Vil du have endnu mere ud af dine flybilletter til Dubrovnik? I så fald bør du tilmelde dig SAS EuroBonus, inden du bestiller dine billetter. EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, som åbner op for mange gode fordele.

Med EuroBonus optjener du point, hver gang du flyver eller foretager køb hos en af vores samarbejdspartnere. De optjente EuroBonus-point, kan du senere bruge på flybilletter, hotel, opgradering af billetter og meget mere. 

Læs mere om EuroBonus og tilmeld dig gratis her

 

Transport fra Dubrovnik lufthavn 

Dubrovnik lufthavn er placeret cirka 20 km fra centrum af Dubrovnik, og er som de fleste andre lufthavne i Kroatien forholdsvis lille. På trods af lufthavnens størrelse finder du dog stadig en kiosk, kaffebar, vekselkontor, bank, adskillige bankautomater og selvfølgelig en duty free shop til de internationale turister.

Adresse til Dubrovniks lufthavn: 

Dubrovnik Airport Ltd., Čilipi – Konavle, 20213 Čilipi, Croatia

Telefon: +385 20773322 

E-mail:info@airport-dubrovnik.hr

Web
 

Taxi

Vil du hurtigt og nemt ind til centrum af Dubrovnik, kan du tage en taxi. Det tager omkring 25 minutter.
 

Bus

Du kan også benytte en lufthavnsbus til at komme fra lufthavnen ind til centrum. Busserne afgår kort efter flyenes ankomst, og fra byen kører de to timer før internationale flyafgange og halvanden time før nationale flyafgange. 

 

Biludlejning i Dubrovnik lufthavn 

Vil du opleve et større område af Kroatien, kan du med fordel leje en bil i lufthavnen. I lufthavnsterminalen har de fleste internationale samt lokale biludlejningsvirksomheder bemandede kontorer. Hvis du ønsker at leje en bil, vil vi anbefale dig at booke den på forhånd, så den står klar, når du lander i Dubrovnik lufthavn. 
 

Værd at se i Dubrovnik 

Oplev Kroatiens kulturelle kystperle Dubrovnik. Det er en af Europas smukkeste byer, og bestemt et besøg værd, hvad end du er til badeferie eller en ferie med mad og kultur i højsædet.

Dubrovnik byder på alt lige fra spændende historie til lækker mad, en gæstfri befolkning og fantastiske strande med azurblåt vand. 
 

Sponzapaladset 

Sponzapaladset fungerede tidligere som toldhus, men er i dag omdannet til museum, hvor du kan høre om Dubrovniks forsvarere.  
 

Rektorpaladset 

Paladset der oprindeligt blev opført som bolig for Dubrovniks skiftende rektorer og sæde for regeringen.
 

Gåtur på bymuren 

Når du besøger Dubrovnik, må du ikke snyde dig selv for en gåtur på Dubrovniks to kilometer lange bymur, som blev opført i perioden 1100 - 1600-tallet. Den imponerende bymur er et godt sted at begynde sin rundtur i Dubrovnik.

Fra bymuren er der en imponerende udsigt ud over de karakteristiske rødbrune terrakotta tage, Lovrijenac fortet og ikke mindst det azurblå Adriaterhav. 
 

War Photo Limited 

War Photo Limited er et lærerigt museum, hvor du på en enkel og hudløst ærlig måde får indblik i krigens grusomheder. Museet har specialiseret sig i billeder fra krigshærgede lande verden over. Her vil det eksempelvis være muligt at se billeder fra krigen i Kroatien og det tidligere Jugoslavien.

Få mere information og gode råd til din rejse til Dubrovnik på Scandinavian Traveler