søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Dublin

Flyv direkte fra København til Dublin  

Overvejer du at bestille fly fra København til Dublin? Måske skal du på en forlænget weekend med en god ven, eller på storbyferie med hele familien, uanset årsagen til din rejse, kan du godt begynde at glæde dig.  

Dublin er alletiders by, som vil berige dig med mange fantastiske oplevelser, ligegyldig hvem du rejser med. I Dublin finder du alt fra spændende seværdigheder og smuk natur til god mad og et levende natteliv.  

Flyv med SAS fra København til Dublin på under 2,5 time.  

Book fly fra København til Dublin her 
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Dublin  

Vi ønsker at give dig en behagelig rejse, uanset hvor i verden du rejser til. Det betyder, at selvom du kun skal flyve i kortere tid, kan du stadig se frem til en lang række fordele.  

På din rejse fra København til Dublin kan du eksempelvis se frem til gratis kaffe og te under hele turen, frit sædevalg 22 timer før afgang, op til 90% i børnerabat og meget mere.  

Nedenfor finder du en oversigt over nogle af fordelene ved at flyve med SAS, så du nemt kan sammenligne os med vores konkurrenter. Vælger du at flyve med SAS fra København til Dublin, kan du se frem til:  

Ønsker ud at blive klogere på vores bagageregler, kan du læse meget mere her.  
 

SAS EuroBonus – få mere ud af din rejse fra København til Dublin 

Har du hørt om EuroBonus? Hvis ikke bør du bestemt overveje det, da der mange fordele på spil. EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du har mulighed for at optjene point på alle dine flyrejser med SAS. Det er dog langt fra den eneste mulighed for at optjene point. Hver gang du shopper hos en af vores samarbejdspartnere, eller bruger det kreditkort, der er tilknyttet din EuroBonus-konto, optjener du også point. 

De optjente point kan senere bruges til at bestille hoteller, flybilletter, leje bil, shoppe og meget andet! Der er derfor god grund til at tilmelde dig vores EuroBonus-ordning, inden du booker fly fra København til Dublin.  

Tilmeld dig EuroBonus og optjen point nu 
 

Få endnu billigere billetter uden at gå ned på kvaliteten  

Det er ikke altid let at finde de billigste flybilletter, derfor har vi lavet en lavpriskalender, hvor alle vores billigste flyafgange er samlet. På den måde er det hurtigt og enkelt at finde de bedste og billigste flybilletter fra København til Dublin.  

Når du søger efter billige flybilletter i vores lavpriskalender, anbefaler vi altid, at du er ude i god tid, eller er fleksibel med rejsedatoerne, da chancen for at gøre et kup på billetterne fra København til Dublin er langt større på den måde.  

Book billige flybilletter fra København til Dublin 
 

Dublin Lufthavn – en kort tur til centrum  

Dublin Lufthavn er placeret blot 10 km nord for centrum af Dublin, hvilket betyder, at du på ingen tid kan nå ind til byen, efter du er landet. I lufthavnen finder du flere forskellige muligheder, når det kommer til transport fra lufthavnen ind til centrum.  
 

Bus  

I lufthavnen findes der flere forskellige buslinjer du kan benytte, heriblandt Airlink 747 eller 748 eller Aircoach. De kører alle ind til en eller flere destinationer i centrum af Dublin, og det bedste af det hele – det tager kun omkring en halv time.  
 

Taxa 

Ønsker du at nå hurtigt frem til bestemmelsesstedet, og er du ligeglad med prisen, er taxa et oplagt valg. Du kan altid finde en taxa i Dublin Lufthavn. Taxaholdepladsen finder du udenfor ankomsthallen, og med taxa kan du nå frem til centrum af Dublin på blot 26 minutter.  

 

Adresse til Dublin Lufthavn (DUB):  

Dublin Airport, 

Co. Dublin, Republic of Ireland

Tlf.: +353 (0)1 814111 

Hjemmeside 
 

Den irske ambassade

Østbanegade 21 

2100 København 

Tlf: + 45 35 47 32 00 

Hjemmeside  
 

Den danske ambassade i Dublin  

7th floor, Block E 

Iveagh Court, Harcourt Rd., Dublin 2, Ireland 

D02 YT22 

Tel + 353 (01) 475 6404 

Hjemmeside 
 

Øvrigt  

Fly til Irland

Rejseforsikring