søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Boston

SAS flyver dig til et af de vigtigste storbyer i USA – nemlig Boston. Oplev de engelske byhuse og de amerikanske skyskrabere med SAS. 
 

Flyv fra København til Boston 

Når du flyver direkte med SAS tager flyveturen ca. 8 timer og 25 minutter, før du befinder dig i den amerikanske storby. Vi har flere ugentlige direkte fly fra København til Boston, og flere daglige afgange med mellemlandinger fra København og Billund. Rejs med SAS til Boston og oplev den engelske hovedstad i USA.
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Boston 

Flyv til Boston fra København med SAS – Vi har tænkt på det hele både før, under og efter din rejse. Din gode rejseoplevelse er vores første prioritet, derfor har vi inkluderet en masse i dine flybilletter. 

Inkluderet i flybilletten:

 

Vil du kun medbringe håndbagage til Boston? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, og medbringe en håndbagage på max 8 kg samt en lille personlig taske. 

Vil du finde de billigste billetter til Boston? Så besøg vores lavpriskalender og gør det hele endnu nemmere med SAS App. 
 

Flere fordele med SAS Plus

Hvis komforten sidder i højsædet, kan du flyve med SAS Plus og opleve endnu flere fordele. Vi tilbyder derfor SAS Plus til dig, der vil have flere fordele:

  • Undgå kø og tag Fast Track.
  • Adgang til SAS Lounge, hvor du kan slappe af og få en bid mad.
  • 2 x 23 kg bagage.
  • EuroBonus-point – Optjen mere point med SAS Plus.
  • Mad og drikke ombord.
  • Sædevalg. 

 

Derfor skal du til Boston

Boston er kendt for at være byen, hvor amerikanernes uafhængighedskamp startede. Boston er en uddannelsesby, hvor mange populære universiteter har hjemme. Byens arkitektur er præget af både det engelske og amerikanske, hvilket giver den en helt speciel atmosfære og stemning, der er værd at opleve. 

Se Freedom Trail, Old State House fra 1713 eller besøg Beacon Hill – Et dyrt kvarter i Boston med smukke røde murstenshuse. Beacon Hill vil give dig en intens oplevelse af det engelske, mens du går rundt i de smalle gader med de mange cafeer, restauranter og butikker. 

Se det historiske krigsskib, U.S.S. Constitution der ligger ved Boston Inner Harbour. USA’s ældste universitet, nemlig Harvard Universitetet, ligger i Boston, og alle er velkomne til at få en guidetur her. 

 

Masser af fordele med SAS til Boston

Fordele stopper ikke hos SAS. Vidste du, at du kan flyve på ungdomsbilletter og spare penge, hvis du er under 26 år? Ellers kan du altid tjekke vores lavpriskalender for aktuelle tilbud.

Du har selv mulighed for at vælge sæde i dit fly fra København til Boston. EuroBonus-point kan du optjene i alle rejseklasser, hvor SAS Plus giver dig mere point på EuroBonus. Disse point kan du bruge på flybilletter, biludlejning, hoteller og meget mere!