søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København til Beirut

SAS tager dig med til Beirut – et af de mest interessante storbyer, hvor oplevelserne er mange. Beirut er Libanons hovedstad og er helt speciel. Du vil straks mærke, hvorfor Beirut er en unik storby og hovedstad. Byen har en fremmet og spændende energi, som ingen andre har. 

Beirut kaldes også for Mellemøstens Paris, og minder ikke om andre arabiske byer. Her er kulturen præget af både kristnes og muslimers levestil. 

Find dit fly fra København til Beirut 
 

Fly fra København til Beirut

Med SAS kan du flyve direkte fra København til Beirut. Flyveturen tager 4 timer, når du flyver direkte. Der er også mulighed for at flyve med mellemlandinger fra København, der går ned til cirka 7 timer. Husk at du kan parkere gratis på Københavns Lufthavn. Du kan også flyve til Beirut fra/via Stockholm. 
 

Inkluderet i din flybillet fra København til Beirut

Med SAS flyver du til Beirut bekvemt, og vi har sørget for at inkludere en masse fordele i dit København Beirut fly, så du får den bedste rejse:

Hvis du kun vil medbringe håndbagage til Beirut? Så kan du med fordel flyve med SAS Go Light, så tager du kun en håndbagage på max 8 kg. samt en mindre personlig taske med. Uanset rejseklasse, så får du altid en behagelig tur med SAS.

Læs mere om vores rejseklasser
 

Oplev Beirut – Byen med en spændende identitet

Det fantantiske ved Beirut er, at den byder på mange forskellige oplevelser – store og små, traditionelle og moderne. Selv en gåtur langs Corniche el-manara, som er en næsten 5 kilometer lang promenade, er en oplevelse for sig selv. Her kan du slappe af lige som du vil, se palmetræerne, fiskere, høje bygninger omkring og selvfølgelig udsigten til havet. 

Vil du se gadekunst i Beirut? Så er Gemmayzeh svaret. Ikke nok med spændende og livlig gadekunst, så kan du også se historisk arkitektur og de populære, malede trapper. Hvis du ikke besøger Mohammad Al-Amin moskéen, har du ikke rigtig været i Beirut, Den blålige og gule moské er både smuk udenpå og indeni, og området er spændende og hyggeligt.

Besøg Ægget, som er en ruin fra den libanesiske borgerkrig. Ægget skulle blive til en biograf, men står i dag desværre ufuldendt. Vil du shoppe i Beirut, så er mulighederne mange. 

Tag til Jeita Grotto, der er den længste hule og grotte i Libanon, og et af de mest populære seværdigheder. Du kan også se Beqaa Valley, som er nogle romerske templer, for at lære mere om Beiruts lange og melankolske historie. 

Du må ikke glemme, at libanesisk mad er helt fantastisk, og at Beirut byder på uberørte, smukke strande.