ONE WAY FRA
Flypriser

Få de bedste flypriser

Flypriser med prisgaranti

Hos SAS kan du nemt og hurtigt få et overblik over vores flypriser og bestille en flybillet til det rejsemål, du ønsker. Ved køb af flybilletter hos SAS er du, uanset prisklasse, altid sikret høj kvalitet og rigtig gode fordele, hvilket blandt andet er 24 timers fortrydelsesret på dit køb, børnerabat, online eller mobil check-in, dagens avis i vores app og meget mere! Hos SAS gør vi en dyd ud af at gøre din rejse så behagelig som overhovedet muligt, uden at gå på kompromis med flyprisen.
 

Lave flypriser med masser af fordele

Hos SAS handler det ikke bare om at tilbyde lave flypriser, det handler også om, at give dig en hel række fordele med, når du skal ud at rejse. En rejse kan være lang og tidskrævende, og derfor prioriterer vi højt, at kunne gøre din flyvetur så behagelig som overhovedet muligt. Dette gør vi blandt andet ved at kunne tilbyde dig mange daglige afgange, så du let kan tilpasse rejsen dine ønsker og dermed opnå mest tid på din endelige destination og mindst tid i lufthavnen. Ligeledes lander du også altid med SAS i en hovedlufthavn, så du undgår at bruge unødig tid på transporten frem til dit endelige rejsemål.
 

Spring køen over og optjen point

For at få mest muligt ud af din rejse anbefaler SAS, at du checker ind hjemmefra ved hjælp af online check-in, som hjælper dig med at springe køen over i lufthavnen. Ved online check-in har du desuden også mulighed for, at selv bestemme om du vil sidde forrest, bagerst eller i midten af flyet, da du selv kan vælge flysæde. Vil du gerne spare penge har SAS også en række økonomiske fordele, hvilket blandt andet indebærer fordelagtige børnerabatter og EuroBonus-programmet, der er et gratis medlemskab, der giver dig mulighed for at optjene point, som du f.eks. kan bruge på en rejse, hotelophold eller billeje.