søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra København

Flybilletter fra København

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Stort udvalg af direkte fly fra København

Leder du efter fly fra København? Hos SAS finder du et stort udvalg af flyafgange fra Kastrup, hvor du kan flyve direkte til mange dele af verden heriblandt Kina, USA og en lang række lande i Europa. Nedenfor kan du se, hvilke destinationer du kan flyve direkte til fra København med SAS.

Direkte fly fra København til New York

Drømmer du om en tur til byen, der aldrig sover? New York har det hele lige fra kultur, mad og shopping til fest og farver. Byen er konstant i udvikling, så om du besøger byen for første eller tiende gang, vil der med sikkerhed være noget nyt, du ikke har set før. Bestil fly fra København til New York her.
 

Fly fra København til Tokyo

Er du nysgerrig efter at stille bekendtskab med den japanske kultur? Tokyo er en af verdens største byer og en by, hvor der altid er tryk på. Her møder traditioner og æstetik moderne teknologi – Tokyo har det bedste fra alle tider og mere til. Find flybilletter fra København til den pulserende og spændende by her.
 

Flyv direkte fra København til Miami

Er du mere til sol og strand, kan du også flyve direkte fra København til Miami. Her er der rig mulighed for en masse gode oplevelser – foruden sol og strand byder byen på kultur, kunst og kulinariske oplevelser. Bestil en flybillet fra København her.
 

Optjen EuroBonus-point på alle fly fra København

Er du tilmeldt vores EuroBonus-program? Tilmelder du dig vores EuroBonus-program, er der mange fordele og rabatter at opnå. EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, hvor du optjener og kan anvende EuroBonus-point på fly, udlejningsbiler, gavekort og hotelophold. Ligeledes får du tilbud og rabat på en lang række varer gennem EuroBonus, og det bedste af det hele – det er helt gratis! Der er ingen gebyrer eller forpligtelser forbundet med vores EuroBonus-program. Er du interesseret i at læse mere, eller vil du tilmelde dig, inden du bestiller fly fra København, kan du gøre det her.
 

Gode børnerabatter på afgange fra Kastrup

Rejser du med børn, er der også penge at spare, hos SAS er det nemlig muligt at få børnerabat. Er dit barn 0–23 måneder, får du op til 90% i rabat på flybilletten, hvis barnet deler sæde med en voksen. Er barnet mellem 2–11 år, er det muligt at få op til 25% i rabat på flybilletten. Vær dog opmærksom på at rabatten kun gælder flybilletten, og ikke skatter og afgifter.

Mere om at rejse med børn hos SAS