søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra Billund

Flybilletter fra Billund

Bemærk, at da listen bliver opdateret hver gang, en besøgende laver en søgning, kan der være afvigelser i priserne, når du går videre til bestilling.

Er du træt af at køre hele vejen fra Jylland til København, hver gang du skal ud at rejse? I så fald kan du overveje at bestille fly fra Billund næste gang. Hvad end du blot skal på en weekend tur til hovedstaden, en forretningsrejse eller en længere rejse til syden, kan du med fordel booke fly fra Billund. 

Du kan søge og booke din flybillet fra Billund her på siden, eller læse mere om vores flyafgange fra Billund. 
 

Direkte fly fra Billund til København 

Skal du en tur til Hovedstaden? Flyv direkte fra Billund til København på under 1 time. Vi har flere daglige flyafgange fra Billund, så du let kan finde en afgang, der passer dig og dine planer. 
 

Direkte fly fra Billund til Oslo 

Skal du en tur til Oslo? Hos SAS finder du direkte flyafgange fra Billund til Oslo. Selve flyveturen tager ikke mere end 1 time og 10 minutter. Du kan dermed se frem til en dejlig kort tur, hvor alle de sædvanlige fordele er inkluderet. 

Oslo er en by i udvikling, hvor der altid er noget at se. Byen byder først og fremmest på en masse skøn natur, men besidder også spændende arkitektur med både nye og gamle bygninger. I Oslo er muligheden for at opleve kunst, kultur og historie også stor. Oplev for eksempel Vigelandsparken, Operahuset og Kongeslottet. 

Vil du finde de billigste flybilletter fra Billund til Oslo? Tjek vores lavpriskalender, hvor vores bedste tilbud er samlet. 
 

Flyv fra Billund til resten af verden 

På nuværende tidspunkt er udvalget af direkte fly fra Billund begrænset, men det afholder dig ikke fra at kunne flyve fra Billund til destinationer i resten af verden. Hos SAS har vi mange daglige flyafgange fra Billund til København. 

Du kan derfor med blot en enkelt mellemlanding i København, flyve til en lang række af destinationer i verden uden det tager meget ekstra tid. Du kan nemlig flyve til København på under 1 time. Det kan derfor ikke betale sig tidsmæssigt at køre fra Billund til Københavns lufthavn, når du skal ud at rejse. 
 

Optjen EuroBonus-point hver gang du flyver med SAS 

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Hvis ikke, bør du læse videre her. EuroBonus er nordens største loyalitets- og frequent flyer program, som giver dig en langt række fordele, Med SAS EuroBonus kan du: 

  • Optjene og anvende EuroBonus-point på fly, udlejningsbiler, gavekort og hotelophold
  • Optjene point på de daglige indkøb
  • Få tilbud og rabatter på et stort udvalg af varer 

Og det bedste af det hele – det er helt gratis at tilmelde sig. Ligesom der heller ikke er nogle gebyrer eller andre forpligtelser forbundet med vores EuroBonus-program. Der er, som du kan høre, mange gode grunde til at tilmelde sig inden du bestiller fly fra Billund. 

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig gratis her 
 

Få op til 90% i børnerabat på fly fra Billund 

Skal du have dine børn med ud at rejse? Hos SAS kan du få op til 90% i børnerabat, hvis du rejser med børn under 11 år. Du kan derfor med fordel tænke det ind, når du bestiller fly fra Billund. 

Vores rabatter fordeler sig således: 

  • Børn i alderen 0–23 måneder får op til 90% i rabat på deres flybillet, hvis de deler sæde med en voksen.  
  • Børn i alderen 2–11 år får op til 25% på en almindelig flybillet og 25–50% i rabat, hvis der er tale om en bonusrejse. 

Obs: børnerabatten gælder kun flybilletter, og er derfor eksklusiv skatter og afgifter. 

Mer om børnerabatter og rejser med børn