søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Fly fra Aarhus

Er du træt af at skulle hele vejen til København, hver gang du skal ud at rejse? I så fald kan vi glæde dig med, at du med SAS kan flyve fra Aarhus lufthavn til mange fede destinationer. Du kan dermed slippe for en mellemlanding eller en lang køretur til Sjælland, når du fremover skal ud at rejse, hvis du vælger at flyve med SAS. 
 

Et stort udvalg af flyafgange fra Aarhus Lufthavn 

Er du nysgerrig efter at se, hvilke flyafgange vi kan tilbyde? Nedenfor finder du en oversigt over de direkte flyafgange, du kan vælge imellem, hvis du flyver fra Aarhus med SAS. Vi flyver til mange destinationer året rundt, mens andre er sæsondestinationer. 

Direkte fly fra Aarhus til München 

Er du mere til storbyferie? Rejs til München og oplev den tyske storbys charme og venlighed. Selvom byen stort set blev jævnet med jorden under Anden Verdenskrig, kan du nyde synet af mange smukke og gamle bygninger, når du går rundt i byen, da den er blevet genopbygget i dens oprindelige stil. Find flybilletter til München med afgang fra Aarhus Lufthavn her
 

Direkte fly fra Aarhus til Malaga 

Oplev sol og varme i den smukke spanske by Malaga, som både byder på afslapning, skønt klima året rundt og mange spændende seværdigheder. Og bedst af alt – du kan rejse direkte dertil med fly fra Aarhus. Bestil dine billetter her.

Ønsker du flere gode rejsetips til Malaga, eller en af de andre spændende byer? Besøg vores rejseguide Scandinavian Traveler – her finder du mange interessante artikler, som kan give inspiration til din næste rejse. 

 

Optjen EuroBonus-point hver gang du flyver med SAS  

Er du tilmeldt SAS EuroBonus? Hvis ikke, bør du gøre det med det samme, hvis du er interesseret i at få endnu mere ud af dine flybilletter. EuroBonus er Nordens største loyalitets- og frequent flyer program, som giver dig mulighed for at opnå en masse rabatter heriblandt: 

  • Optjen og anvend EuroBonus-point på fly, udlejningsbiler, gavekort og hotelophold
  • Optjen point på dagligvarer indkøb
  • Få tilbud og rabatter på en lang række varer 

Desuden er der ingen gebyrer eller forpligtelser forbundet med vores EuroBonus-program. Der er derfor mange gode grunde til at tilmelde dig, inden du bestiller fly fra Århus.

Læs mere om SAS EuroBonus og tilmeld dig gratis her

 

Få op til 90% i børnerabat på fly fra Aarhus

Hos SAS opnår du rabat, hvis du rejser med børn under 11 år. 

  • Er dit barn 0–23 måneder, kan du spare op til 90% på flybilletten, hvis spædbarnet deler sæde med en voksen 
  • Er barnet mellem 2–11 år, sparer du op til 25% på en almindelig flybillet, og 25–50% hvis det er en bonusrejse

Vær opmærksom på at børnerabatten kun gælder flybilletten, og dermed er eksklusiv skatter og afgifter. 

Mere om at rejse med børn