søg

FORSLAG

  • loader Der er ikke mere indhold at vise

Flyafgange fra hele Danmark

Hos SAS finder du et stort udvalg af daglige flyafgange, ligegyldig om du ønsker at flyve fra Aalborg, Aarhus, Billund eller Kastrup. Du finder derfor med sikkerhed en flyafgang, der passer til dig og dine behov.
 

Mange daglige flyafgange fra København

Leder du efter flyafgange til din drømmedestination? Hos SAS har vi mange daglige flyafgange fra Københavns Lufthavn, hvor du kan flyve direkte til din drømmedestination. Du slipper derfor for unødig ventetid i form af mellemlandinger. Med SAS kan du for eksempel komme hele vejen til Beijing på under 9 timer - en rejse der ellers hurtigt kan tage langt over de 15 timer. I vores sortiment finder du også flere direkte flyafgange til USA. Du kan eksempelvis flyve direkte til New York på blot 8,5 time. Gå på opdagelse i vores udvalg af flyafgange fra København her:

Et stort udvalg af flyafgange fra Aarhus

Vidste du, at der findes en lang række direkte flyafgange fra Aarhus? Der er derfor ingen grund til at tage en mellemlanding i Københavns Lufthavn, når du skal på ferie. Hos SAS finder ud blandt andet direkte flyafgange til skønne Malaga, hvor du kan opleve den spanske kultur og nyde det gode vejr. Malaga har i mange år været en feriefavorit hos mange danskere, med god grund. Eller hvad med en tur til Nice? Nice er en attraktion i sig selv, og byder en lang række oplevelser, lige fra dukkerter i det azurblå vand til spændende museer og kunst. Som du nok kan høre, er der gode feriemuligheder, hvis du vælger at flyve fra Aarhus. Er du nysgerrig efter at vide, hvilke flyafgange du ellers kan booke fra Aarhus Lufthavn, kan du se listen over vores destinationer nedenfor.

Flyafgange fra Billund

På nuværende tidspunkt er antallet af flyafgange fra Billund begrænset. Til gengæld kan du i Billund flyve direkte til Oslo og København, hvor du har mulighed for at skifte fly, og rejse videre til mange andre skønne destinationer.
 

Optjen EuroBonus-point på alle SAS’ flyafgange

Er du medlem af SAS EuroBonus? Hvis ikke er det en god idé at tilmelde sig, inden du bestiller fly. EuroBonus er vores loyalitets- og frequent flyer program, hvor du optjener point på alle dine flyafgange. De optjente point kan senere bruges til at bestille fly, hotel eller opgradere til andre rejseklasser. Der er ingen gebyrer eller forpligtelser forbundet med vores EuroBonus-program. 
 

Få op til 90 % i børnerabat op på alle dine flyafgange

Skal du ud at rejse med dine børn? Hos SAS har du mulighed for at få rabat på alle dine flyafgange, når du rejser med børn under 11 år. 

  • Børn i alderen 0-23 måneder får op til 90 % på deres flybillet, hvis de deler sæde med en voksen
  • Børn i alderen 2-11 år får op til 25 % på almindelige flybilletter, og 20-50 % hvis der er tale om en bonusrejse

Børnerabatten gælder kun flybilletten, skatter og afgifter er derfor ikke medregnet.

Mere om at rejse med børn