Travelers Get More

4x højere statusoptjening når du rejser med SAS i efteråret og vinteren.

Nu bliver det 4x lettere for dig at beholde eller opnå det næste medlemsniveau i SAS EuroBonus. Du får 4x højere statusoptjening, når du rejser med os i perioden 1. oktober 2021 – 31. januar 2022.

Kampagnen omfatter både fire gange flere niveaubestemmende point (1x Basispoint plus 3x Status-point) og fire gange så mange kvalificerende flyvninger. I modsætning til Basispoint kan Status-point ikke indløses og ikke bruges til shopping, og de vises ikke i din pointbalance.

*Obligatorisk information
Indtast en by, lufthavn eller land
Indtast en by, lufthavn eller land

Indtast en by, lufthavn eller land
Vælg en afrejsedato Vælg en returdato

Betal med:

Spørgsmål og svar

I månederne oktober, november, december og januar får du fire gange så mange Status-point og kvalificerende strækninger på alle flyvninger med SAS, uanset hvornår rejsen er booket.

Du vil få Basispoint som hidtil. Oven i dine Basispoint får du tre gange så mange Status-point. Det betyder, at hvis du normalt optjener 500 Basispoint på din SAS-billet, vil du nu få 500 Basispoint og 1.500 Status-point. Du kommer altså 2.000 point tættere på at bibeholde dit medlemsniveau eller på at stige til næste niveau. Hvis du er Guld- eller Diamant-medlem, får du som altid 25 % mere. Det betyder, at hvis du normalt optjener 500 Basispoint på din SAS-billet, vil du nu få 625 Basispoint og 1.875 Status-point, i alt 2.500 point. Status-point kan ikke indløses, kan ikke bruges til fordele og vises ikke i din pointsaldo. Dine Basispoint vil dog blive lagt til din saldo som normalt.

Du kan se dine kvalificerende strækninger og Status-point, når du logger på My EuroBonus i bjælken med status på medlemsniveau øverst på siden. På listen over transaktioner i din opgørelse vil du kun kunne se de optjente Basispoint.

Grænserne for, hvornår du bliver Sølv-, Guld- eller Diamant-medlem, er uændrede. Men hvis kun du tæller dine rejser i løbet af kampagneperioden, betyder det, at du kun behøver at flyve 12 strækninger med SAS for at blive Guld-medlem. For at blive Sølv-medlem skal du bare flyve tre strækninger. Læs mere om vores kvalifikationsniveauer her.

Hvis du opnår eller bibeholder Guld-status inden for din kvalifikationsperiode, vil det som altid tælle med i beregningen af Lifetime Gold-status. I henhold til de normale retningslinjer tæller Forær et medlemskab eller donerede kort dog ikke med i beregningen af Lifetime Gold-status.

Da der er tale om point, der ikke kan indløses, vil de kun blive vist i beregningen til, om du bibeholder dit medlemsniveau eller når til det næste niveau. De vil ikke blive vist i din kontosaldo.

Vi har forlænget medlemsniveauet for aktive EuroBonus-medlemmer på Sølv, Guld og Diamant, hvor kvalifikationsperioden udløber mellem den 31. marts 2020 og 31. december 2021, og hvor medlemmet har opnået sin nuværende medlemsstatus ved egen fortjeneste, enten ved at optjene kvalificerende point eller kvalificerende flyvninger. Kampagnen kan hjælpe med at opgradere dit niveau i din nuværende kvalifikationsperiode for at bibeholde din status i et år mere (hvis det er relevant).